torsdag, november 30, 2006

Och nu när jag ändå är igång med en youtubeöverdos så kan jag ju passa på att visa en trailer som iallafall övertygar mig om att den här filmen är bra! Och så är ju Cameron Diaz med i den, och Jude Law är faktiskt SNYGG, något han inte varit sen, tja, han blev ihop med Sienna. Förresten, filmen heter The Holiday!

'>

Japp, som ni kanske märker är jag sjuk och därför tycker jag det här är helt sjukt roligt! :) Me love Desperate Housewives!

'>

Teri Hatcher lär Oprah Winfrey striptease! Mycket roligt! :)

'

Jag har börjat komma in i en Cameron Diaz-fas. Har just kollat på In Her Shoes och den är jättefin! Sen såg jag henne på The Ellen Degeneres Show och hon är faktiskt charmig, sen gillar jag hennes klänning och ring här till höger också!
'

onsdag, november 29, 2006

How to (hopefully) cure yet another cold...

Jomenvisst, helvetesskapet verkar aldrig ta slut. Nu när jag äntligen trodde att min förkylningstid var över, så kommer det igen! Kände i måndagskväll att min hals började klia oroväckande, och ja, mycket riktigt, nu sitter jag här med en till förkylning. Denna gång blir det en tur till farbror doktorn, förhoppningsvis imorrn, så att han kan säga vad det är för fel på mig! Till dess blir det till att försöka få väck förkylningen genom diverse dektoter, plus en hel massa c-vitaminrika frukter, näsdukar och en bra tidning. Det borde bota allt.
Nu är det ju inte jag som är gravid, men det hindrar mig inte från att ge (oönskade?) tips om kläder som passar gravida, som till exempel syster yster. Det finns ju en hel massa söta mammakläder i affärerna och på nätet, något som Tori Spelling kanske skulle jobba lite mer på. Hennes glitteroutfit funkar väl inte sådär jättebra. Me don't like.


Min favoritsida är än så länge denna:

Där bland annat dessa fina kläder finns, för en hyffsad peng.

Sen finns det en hel drös med andra hemsidor, men dom är inte riktigt lika prisvärda, även fast dessa klänningar är mucho snygga.










Mmm, julklappstips kanske? 249 kronor på Wedins, och det här är nåt jag inte kan köpa själv! :)

tisdag, november 28, 2006

Tänkte tipsa om några bloggar jag brukar läsa när jag bara vill få tiden att gå.

http://angelattable.blogspot.com/ - En inredningstokig tjej som bjussar på sina egna och andras inredningstips.

http://rosylittlethings.typepad.com/ - Tjejen ovan verkar få en hel del tips från den här tjejen, som också bjussar på tips.

http://saravillfara.blogg.se/ - Och här är en tjej nånstans i Norrland som just nu håller på och gör om sitt vardagsrum, mucho snyggt blir det!

http://www.offexploring.com/robsimmonds/ - X-jobbarkompis som är på en jordenruntresa. Han har just åkt klart transsiberiska järnvägen och är nu på väg att utforska Kina.

http://thesartorialist.blogspot.com/ - Cool kille som tar kort på folk som han möter på stan och tycker klär sig snyggt.

http://www.popsugar.com/ - Insanely addictive med allt det senaste skvallret.

måndag, november 27, 2006

AAAAAHHHH!

Ja, lite lätt irriterad och förbannad är jag idag. Vissa av människorna jag ringer, har inget hyfs whatsoever. Vissa av dom ger sig på mig, som att det är mitt fel att de har en skuld på allt mellan £500 och £24000! En man idag bad mig sluta TRAKASSERA hans föräldrar... URSÄKTA?! Ja, om du betalar din skuld så lovar jag att inte "trakassera" dina föräldrar igen, på numret och adressen DU gett ut, din fu**in ar**hole!

En annan man använde den klassiska härskartekniken idag, när jag frågade om han tänkte betala sin skuld. Jag hade varit så snäll att jag gett honom rabatt på sin skuld, så istället för att betala nånting på £9000 så behövde han bara betala knappa £7000. Hans reaktion på mitt telefonsamtal var att han undrade hur jag VÅGADE ringa honom, han hade ju till slutet av november att svara på brevet! Jag försökte förklara att vi är tvungna att ha pengarna TILL HANDA i slutet av november för att förlikningen skulle vara giltig. Men mannen i fråga bara pratade över mig och vägrade lyssna på vad jag sa, och hävdade att han minsann inte tänkte betala nånting om jag inte slutade ringa honom och att han minsann tänkte berätta för mina överordnade att det var MITT fel att HAN inte betalade(!). Ja, för dom bryr sig ju säkert om vad en man, som flera gånger varit helt AVSKYVÄRD i telefonen, säger, mer än vad jag säger... troligt (NOT!). Fu**in ar**hole! Och när allting går till DOMSTOL för att han inte betalade, så kan han ju skylla på att jag ringde honom, och att det var därför han inte betalade... som om han inte haft nog med tillfällen att betala redan innan dess!

Nej, den här sortens människor är bara för små. Man kan ju undra om sådana här människor någonsin förstår fundamentala saker med livet? Som till exempel att behandla folk med respekt, åtminstone någon gång ibland!

Fy för dom!



Mon dieu, till och med Brittans tuttar håller på att fly henne. Håll dom på plats, Brittan!

söndag, november 26, 2006

Så har man äntligen börjat shoppa julklappar! En av två systrar är klar, och en av en mormor. Eftersom jag är ganska säker på att mormor inte läser min blogg, så finns här en liten bild på den ursöta tomten hon ska få. För er som inte vet så samlar min mormor på tomtar, så det är alltid en bombsäker julklapp. Om man skakar på tomten, så snöar det i de tre bollarna, hur söt som helst. Så nu vet ni det, systrar ystra.

Annars då? Tja, tycker att syrran och Simons bebis ska komma nu, det finns ju hur många söta krambjörnar och leksaker som helst! Men det känns ju lite konstigt att köpa julklapp till ett teeny weeny embryo, så får nog lugna mig till nästa jul. (Merde.)







För övrigt vill jag ha Gwyneth Paltrows hår i julklapp, bara så ni vet.





Toodiloo, alla sötisar, nu är det dags att sova!




Mon dieu... Jag trodde lite naivt att Brittans klädstil skulle bli lite bättre nu när hon dumpat K-Fed, men... jag var väl lite naiv där, som sagt. Den turkosa haremsdressen är väl söt, på en 15-åring alltså, inte en 25-årig tvåbarnsmamma, really. Och utomjordingsglasögonen matchade med superkort kjol? Nja, inte riktigt va...





Anneli smaskade lösgodis igårkväll så att jag blev jättesugen. Så sugen att jag till och med drömde om smågodis i natt... ujujuj.



Blond eller brunett; det är frågan!
Oh, I do like to be beside the seaside...

lördag, november 25, 2006

Oups, sorry mamma, men råkade visst skicka efter Amazing Grace av Philosophy innan jul. Men både Lovely av SJP och Morgan de Toi tog slut, och jag kan ju inte gärna gå runt och lukta svett, eller hur? Så nu får du hitta på nån annan julklapp. :)

"How you climp up the mountain is just as important as how you get down the mountain. And, so it is with life, which for many of us becomes one big gigantic test followed by one gigantic lesson. In the end, it all comes down to one word. Grace. It's how you accept winning and losing, good luck and bad luck, the darkness and the light."

fredag, november 24, 2006

Grattis på födelsedagen! (2 dagar i efterskott, men paketet måste ha kommit fram i tid iallafall!)

Sötistiger har alltså fyllt tant (som hon själv beskriver det), men jag (som har varit tant i ett helt halvår redan) kan meddela att det inte är så värst mycket värre än 22.

Om inte annat så är 23 en ålder där man kan börja bli sams med sig själv, och finna insikt om sånt man inte fattade förut. Som till exempel vad man vill göra med livet...

Så grattis igen, inte bara på födelsedagen, utan också att du verkar ha funnit nåt du verkligen vill göra och brinner för... även fast pluggandet i sig självt kanske inte är det roligaste.

Älskar dig, gumman.





"What's ahead, that's for me to see and
What I am, that's for me to be and
Where I go, that's for me to know and
Now I lead and I will not follow"
-Sister Hazel 'Will Not Follow'

tisdag, november 21, 2006

Mamma har varit på en föreläsning med Lena Frisk, och tydligen sa hon en hel del bra saker!

"Hon sade, att i hjärnan har vi en liten prick, hon sa vad den hette också, men... I alla fall så registrerade den lilla pricken om vi gjorde nåt bra och sen en gest och ett litet jaaaaa. Då kom hjärnan ihåg det och nästa gång blev det också oftast bra.

Men svär vi till eller nåt när vi gör nåt galet, då kommer den ihåg det också. Alltså ska man bara ignorera när nåt går galet, och heja på när nåt är bra. Hon talade bland annat om Annika Sörenstam; förr så blev hon arg och slängde klubban när nåt gick galet och när nåt gick bra så gick hon bara därifrån. Nu gör hon tvärtom (det har jag faktiskt tänkt på när man sett henne på Tv-sporten). Hon gör en glädjegest med armen och ett jaaa. Slår hon i vattnet, eller nåt, så ingnorerar hon det bara, vänder ryggen och går.

Något att tänka på. Vi fick träna lite på varandra. Prova på jobbet får du se. Det känns bättre."

Ett skepp kommer lastat...

... (eller ja, det är väl förhoppningsvis ett flyg, annars tar det för lång tid!) med nästan ett halvt kilo smycken. Jajamänsan, det var så mycket paketet vägde som nu är på väg hem till mamsen så att hon kan sälja dom på marknaden! Så den som är intresserad av att tjacka lite handgjorda smycken till sig själv, eller nära och kära när det nu vankas julklappar, ska bege sig till julskyltningen i Pålsboda lördagen den 2/12 mellan klockan 2 och 5 (tror jag det är). Gå till Folkets hus så kan ni hitta mycket fint där...



På tal om julklappar; om någon har tips på vad jag kan shoppa till Mr M så får ni gärna säga till!

"I used to think I was going to marry Tom Cruise," Holmes told Seventeen magazine before she and Cruise, 44, began dating.
Ååhh, men är inte det sött, så säg?


söndag, november 19, 2006


Hujedamej. Kan ni tänka er att i England ser de Posh som en stilikon? Ja, jag vet att det är svårt att tänka sig, men så är det. Det kryper i skinnet på mig när jag ser hennes ballerinakjol på bilden till vänster, och dressen till höger bar hon tydligen till Tom och Katies bröllop. Svart klänning med matchande tefat på huvudet till bröllop, smart val? Njae, inte riktigt, va?







Någon som önskar sig underkläder i julklapp? På Victoria's Secrets senaste visning fanns det mycket att välja mellan. Själv tycker jag att silver- och diamantbehån med inbyggd julgran på ryggen verkar väldigt praktisk nu när det vankas julpartyn. Det kanske bara är jag som tycker det, men påminner inte vingarna lite om Karlsson på Taket? Och Giseles kyskhetsbälte i guld, som skär in i grenen, verkar inte sådär värst bekvämt, även fast Justin verkar väldigt intresserad.




lördag, november 18, 2006

Oh la la, har nyss varit och sett nya James Bond, och vad kan man säga annat än att jag blev väldigt glatt överraskad. Bond är hårdare, råare och sexigare än... någonsin, tror jag (Daniel Craig är bara såååå het!). Nya bondbruden, Eva Green, är snyggare och smartare (och halvsvensk, om jag får lov att påpeka det) och Mads Mikkelsen är supercool som blödande superskurk.

Ni som har sett senaste batmanfilmen, Batman Begins (kan verkligen rekomendera den förresten), känner nog igen konceptet. De har gjort Bond lite mer mänskligare och coolare, liksom. Äh, kan inte förklara, lika bra ni går och ser båda filmerna själva! :)








fredag, november 17, 2006

Tog en liten solnedgångspromenad till The Bull's Nose ikväll, vackert värre. Det börjar bli kallt i England, kylan biter i både näsan och kinder på morgonen och framåt skymningen. Tydligen ska det bli snöoväder uppe i Skottland i helgen, hör och häpna, men vi hoppas vi slipper snön iallafall, regnar gör det nog ändå. Hoppas Vickis har med sig varmvattenflaskan till Skottland, så hon håller sig varm däruppe.

Don't you just love Beyoncé...

'>






Jag är löjligt enkelt att göra glad. En kram, ett snäll ord, ett fint paket på posten... eller helt enkelt en blick på mina fina saker; de superlena stenarna från stranden i Lytham, det otroligt gulliga smyckeskrinet jag hittade i en liten affär i Southport eller den fina vita väggprydnaden som jag fick av syster yster innan jag åkte hit. It's the little things that counts.
Oh la la, det verkar onekligen som att Tom och Katie ska gifta sig i helgen! Till och med lilla Suri har fått se dagsljus, och visst är hon söt i den leopardprickiga kjolen, trés trendy.

Och JLo, on her way to Rome för bröllopet, är supertrendig också, i sin söta lilla 20-talsinspirerade hatt. Påminner ganska mycket om Greta Garbo och Ingrid Bergman, eller hur? Snyggt är det.




Fler gäster är på väg dit; bland annat Katies familj (visst är Katie och hennes syrra sjuukt lika!) och Brooke Shields (väldigt filmstjärnelik i stora solglasögon!).


Visst önskar man att man kunde få vara en liten fluga på väggen under de här dagarna i Rom? Det vore något det...

torsdag, november 16, 2006


NÅGON please skicka en svensk flagga! Till och med den lettiska killen har en lettiskt flagga på sin dator, så inte kan jag vara sämre än han? Nej, nu får ni hjälpa mig att vara lite patriotisk!
'>http://www.youtube.com/v/1e0EQlQXoEo">
Nähä, nu ger jag upp! Här var det tänkt att vara en hel massa fler smycken, men de vill helt enkelt inte laddas upp, så nu struntar jag i det. Sådetså.



onsdag, november 15, 2006


Roligaste: Utan tvekan polska tjejen som envisas med att säga number phone istället för phone number... hela tiden. Får mig att skratta vaaaaarje gång.


Most Trickiest: Mike, som kanske åker till München några månader för att jobba. Får jag följa med, får jag följa med? Vill jag följa med?


Godaste: Thorntons chocolate fudge. Hiiiiimmelskt gott!


Äckligast: Tåsvett! Trånga skor och långa dagar... usch, usch, usch!


Mest Bäst: Mamsingen som skickat ner svensk jäst - här ska bakas bröd!


Mest saknade: Filmjölk, hyvelvänlig ost, svenskt bröd och smågodis.


Mest efterlängtade: Casino Royale - sexigast Bond på länge. Snart på en bio nära dig.

måndag, november 13, 2006



Me like! Diane Keaton är en sisådär 60 år gammal, och även fast hon bär ungdomliga kläder, så lyckas hon se damigt elegant ut, trés cool.
http://www.preston.fm/listen/

Här kan ni lyssna på måndagar mellan 18.30 -19.30 och 23.00- midnatt. Första skiftet har Lauren och senare är det Gavin som DJ-ar. Jag försöker få med så mycket svensk musik jag bara kan! :)

Lyssna vettja, det är lite annorlunda från svensk radio med enbart mainstreammusik!

söndag, november 12, 2006

M & M


"Cause anywhere is paradise
when you're with
the one you love.
Anywhere is a place that's nice
when you're with
the one you dream of.
Anywhere is paradise
when you're with
a love that's true.
There's nowhere
I'd rather be, baby,
than anywhere with you."


-Stefan Andersson



I am only as strong as the caffeine I drink,

the hair spray I use

and the girlfriends and sisters I have.

lördag, november 11, 2006


Uj uj uj, var i Blackpool ikväll och det var blåsigt värre! Gud (eller nån annan däruppe) ville tydligen ha ner belysningen som pryder hela Blackpool Road, för de svängde ordentligt. Gud försökte även kasta upp allt vattnet ur havet, men havet kämpade tappert emot.


Mr M och jag firar 2 år imorgon, så vi har firat lite ikväll, så om ni tycker jag verkar full när jag skriver det här så, ja, så är det så. Gick också upp tidigt imorse för att jobba, plus att jag är dunderförkyld, så finns massor att skylla på!




Hoppas alla har en lika förträfflig kväll!