söndag, november 27, 2016

Söndagssvep, 27 november 2016





Värmande jumper från &Other Stories.


Skotskrutigt funkar alltid på vintern, Lindex har en massa fint!


Söta kanintofflor att värma fossingarna med!


Fin skinnväska som man får plats med allt och lite till i!


Vackra bestick till julmiddagen, från Åhléns.


Jag gillar de små detaljerna i det här pastelliga hemmet.


Amanda Watters är en av mina favoriter i blogg- och instagramvärlden, och här kan ni kika in hemma hos henne.


Det här hemmet är julfint!


Helstekt kyckling står på matschemat för oss ikväll, vi kanske testar det här rceptet!


Persimon Aperol Spritz måste jag testa!


Söta kakor till adventskalendern.


Reese och dottern Ava är verkligen lika som bär!


Rosamund Pike är vinterchic!


Är det månne dags att räkna om rösterna i amerikanska presidentvalet? Yoga Girl tipsar om Aruba, det låter lockande så här års! 25 kända kvinnor delar med sig av sina allra bästa råd. Vet kvinnor om de har fått orgasm? Jag skulle gärna se filmen A United Kingdom, den verkar bra! Allt om mat har testat årets glögg och delar med sig av ett recept på glögg. Några tips på hur man kan skära ned på sopporna under julen. De här ätbara dekorationerna tycker jag är roliga! Ha en fin första advent!

tisdag, november 22, 2016

Önskelista


Jag fick en chock när min syster upplyste mig om att advent är nästa söndag... what?! Det är ju typ bara mitten av november! Men så är det, advent är snart här och det betyder att julen närmar sig med stormsteg. Jag har köpt ganska många julklappar redan, men det är några kvar. Här kommer en lista som passar många åldrar!



1. Termos från Corkcicle. 2. Rävring från ASOS. 3. Snygg skärbräda av Stig Lindberg hos Borarne. 4. Sängkläder från H&M Home. 5. Läckert print från en konstnär som ursprungligen kommer från Lytham. 6. Hudlotion från &Other Stories. 7. Kashmirtröja från H&M. 8. Den här väskan såg jag när vi var i York, och den är så söt i verkligheten! Här finns en och två till som inte är fullt lika juliga men minst lika fina. 9. T-shirt i ekobomull från Gina Tricot. 10. Ekologisk ryggsäck från Lapland Eco Store. 11. Hattask designad av Abigail Borg för Åhléns. 12. Jengaspel hos For Good Luck. 13. Hexagonylla från Fine Little Day. 14. Boktips från syrran och kusinbarnet, Feminism pågår, en bok som alla bör läsa! 15. En ask att fånga drömmar i, från Indiska.

söndag, november 20, 2016

Söndagssvep, 20 november 2016



God morgon söndag!


De här stövlarna skulle jag se löjlig ut i, men det är så väldigt snyggt på andra!


Söt klänning till julen från Joanie Clothing, som också har den här roliga jultröjan!


Och julpyjamas hittar man hos Boden.


IKEA dekorerar fint med ljusslingor!




En flygplats i trä underhåller de små i timmar. Hittas hos Ekokul som också har den här doktorsväskan, ytterligare en sak som underhåller väldigt bra!




Den här lägenheten i Paris är underbar!


Jag gillar middagar där man tillagar allting i en form, som den här kycklingen och potatisen med vitlök!




Pippas kappa är verkligen läcker!


Kollar ni på The Crown? Riktigt bra!


Emma Watson är Belle i nya Beauty and The Beast och trailern ser riktigt lovande ut! Jag älskade filmen när den kom ut 1990, de talande kopparna och klockan var ju fantastiska, och charmen håller i sig än idag!


Nyheterna om Trump haglar, den ena värre än den andra, men läs den här artikeln om varför det är så farligt att försöka normalisera honom. Kolla in de här fina adventsstjärnorna. De här bilderna på Kristinas nya bebis får mig att vilja ha en till! Malin Persson delar med sig av ett recept på raw varm choklad. Hos The Green Parent kan man anmäla sig till ett nyhetsbrev med en massa inspiration! Sex skäl till att vara tacksam! Och på tal om tacksamhet, här är några tips på maträtter att fira Thanksgiving med. Det är fullt med julreklamer på engelsk TV just nu, men min favorit är nog Marks & Spencers! Sainsbury's julreklam är också bra! Just nu lyssnar jag på Bear's Den Agape. Ha en fin dag!

fredag, november 18, 2016

Några bilder från York



Under Alfreds höstlov tog vi bilen och styrde mot York. Vägen dit var kantad av vackra höstfärger.


Det var mitt första besök i York, och jag gillade verkligen vad jag såg! Här är det vackra York Minster som vi snabbkollade på, med en ettåring och en femåring så blir det inte några djupdykningar precis, och det är också därför jag har så få kamerabilder från York! På min instagram kan ni se några fler bilder från York, men jag ångrar lite att jag inte tog fler kamerabilder!


Betty's är ett Tea Room som är vida känt, och jag hade gärna avnjutit en afternoon tea där om det inte hade varit för de små odågorna! Ja, Alfred hade varit helt ok att ha med, men Anders är lite mer... intensiv! Men vi köpte med oss lite smått och gott därifrån, bland annat den här fina pumpamuffisen! 


Sover man på hotell får man vara uppe sent och dricka varm choklad efter att lillebror somnat! Hotellet vi bodde på var inget vidare, men vi stannade bara en natt, så det var ok. Som ni ser sov Anders gott!


söndag, november 13, 2016

Söndagssvep, 13 november 2016



God morgon söndag!


GAPs randiga kläder ger rätt vinterstämning!


Glittrigaste stjärnklänningen finns hos Anthropologie.




Som vanligt är julstämningen hög hos H&M Home.


Sarah Jessica Parker är färgglad och missmatchad i New York.






Hos Passion for Baking hittar man recept på Peppermint Mocha Latte.




En helt fantastisk ingång till det här huset! Kika in i det här huset i Cornwall också.


Robin Wright pratar om barn, karriär och sitt humanitära engagemang. Skådisen Jordana Brewster pratar skönhet. En mammas kamp att gör amning för äldre barn barn normalt. Tydligen är det omanligt att by sig om miljön. Håller inte med om det! Framtiden tillhör de unga! Och Hillary Clintons tal efter valet i USA kan vara bland de bästa jag hört. Ha en fin dag!