fredag, juli 13, 2012

Middagsmat



Såna här middagar är ju bara de bästa på sommaren. Lite av varje så man kan plocka vad man är sugen på. Kronärtskocka kokad i lättsaltat vatten, avokadoröra, getoströra och en god chiliröra som jag köpt på marknaden, sallad med honungsrostade morötter ( ringla över honung, olivolja, salt och peppar och in i ugnen på 170 grader i 30-60 minuter, smaskens!) och så gott bröd. Ja, tack!

7 kommentarer:

  1. Vi ska bjuda till middag i morrn, som ska vara vegetarisk, och vi tänkte oss nästan exakt något sådant! :) Ser verkligen mumsigt ut! Kram

    SvaraRadera
  2. Mmmm....så gott!

    Var ute på middag igår och åt lite av varje, både roligt och läckert att få gå bananas i menyn ;)

    Mycket grönsaker, honung, tomatsoppa, ostron...proppmätt!!

    SvaraRadera
  3. Jenny - det är ju så mumsigt, särskilt nu när allt är i säsong! :)

    Lotta - mmm, låter gott! :)

    SvaraRadera
  4. En perfekt sommarmiddag i min smak. Tycker det är gott med lite enklare mat som är fräsch som detta.
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Desiree - visst är det gott med lättare mat på sommaren.

    SvaraRadera
  6. Mums! Vi brukar ofta göra grönsaker i ugn men jag ska komma ihåg honung också nästa gång.

    SvaraRadera
  7. Anna - det blir lite extra gott med honung! :)

    SvaraRadera

Hej! Tack för att du kommenterar och välkommen åter!