fredag, september 14, 2012

Belugalinser med fisk och mangosalsa



2 portioner

2 dl belugalinser (koka enligt anvisningarna på paketet)
2 vita fiskfiléer
2 msk mjöl
salt & peppar
torkad paprikakrydda
1 mango
1 avokado
2 tomater
eventuellt lite hackad chili

Skär fisken i småbitar. Blanda mjöl, salt, peppar och paprikakrydda i en skål och blanda runt fisken. Stek fisken i kokosolja. Under tiden, skala och skär mango och avokado i bitar, hacka tomaterna fint och blanda, tillsätt lite hackad chili för lite sting. Smaka av med salt och peppar. Servera fiskbitarna ovanpå linserna och toppa med lite mangosalsa! Smarrigt!


2 kommentarer:

  1. Å det måste jag göra någon gång

    SvaraRadera
  2. Gott. Helt klart i min smak. Måste handla lite mango nu så att jag kan göra detta recept senare i veckan.
    Kram!

    SvaraRadera

Hej! Tack för att du kommenterar och välkommen åter!