tisdag, april 30, 2013

Schwedenmilch



Ja, finns det något svenskare än filmjölk? Inte enligt tyskarna i alla fall, som döpt just filmjölk till Schwedenmilch. Det ska vi väl vara stolta över! 

Jag äter helst min schwedenmilch med färska jordgubbar och blåbär, och kanske lite nötter ovanpå det. En riktigt somrig frukost!

8 kommentarer:

  1. Storasyster9:07 fm

    Filmjölk bakar man på, man äter den ej, urk! Men kul namn på denna.

    SvaraRadera
  2. Kul att de kallar den för detta. Klart man blir lite stolt.
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Nej men! Var har du hittat den?

    SvaraRadera
  4. Storasyster - goooooott! :)

    Desiree - ja, lite kul är det! :)

    Sofia - Alnatura, Bio Supermarket och Karstadts Bio-avdelning!

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  6. Anonym11:37 fm

    Visst är det kul! Blev överlycklig när jag till slut hittade det - i kylen hos den lokala bagaren av alla ställen.../Susanne

    SvaraRadera
  7. Åh jag vill ha filmjölk! Håller med dig om att det är en sommrig frukost...

    SvaraRadera
  8. Susanne - ja, när man är i Tyskland får man verkligen leeeeta! ;)

    Sofia - så gott ju! :)

    SvaraRadera

Hej! Tack för att du kommenterar och välkommen åter!