fredag, juli 15, 2011

Lunch


Ännu mer lättlagad sommarmat. Koka fullkornsspaghetti och blanda i lite chevre och sen tar du vad du har hemma; rökt lax, broccoli, ruccola, salami, avokado... Och så lite parmesan och basilika på det. Bon Appétit!

5 kommentarer:

  1. För det har man ju alltid hemma ;) Lät väldigt gott!

    SvaraRadera
  2. Anna - grejen är att man kan ta vad som helst man har hemma! Kanongott!

    SvaraRadera
  3. Det både låter och ser gott ut.
    Tack för tipset i mattorkan nu på sommaren.

    SvaraRadera
  4. Gott det både låter och ser ut. Perfekt med sådana här tips på fräsch och lätt sommarmat att fixa till.
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Ullis - japps, o snabbt att göra är det också, vilket är bra med Alfred! :)

    Desiree .- ja, jag tyckte det var kanongott!

    SvaraRadera

Hej! Tack för att du kommenterar och välkommen åter!