torsdag, april 12, 2012

Tomates on a Stick



Ett av dom enklaste drinktilltuggen eller förräterna man kan göra är att spetsa tomat, basilika och minimozzarella på grillpinnar eller tandpetare. Skvätt lite olja och vinäger på dom, och så är det klart. Tjusigt blir det också!

7 kommentarer:

  1. Mums vad läckert! Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Gud vad kul att du bloggar om detta! Jag var på en tillställning efter jobbet där jag trodde att exakt detta serverades. Det var dock rullad chevré i krossade linfrön. Så det är ett annat tips, också mycket gott (när man väl vet var det är, det vill säga ;))! Kram!

    SvaraRadera
  3. storasyster11:25 fm

    Ska försöka lägga detta enkla tips på minnet. Super gott ju!!

    SvaraRadera
  4. Tomat och mozarella slår ju aldrig fel!

    SvaraRadera
  5. OCH s¨sjukt gulligt. sådär ska jag göra nästa gång jag har gäster. Tack för tipset!

    SvaraRadera
  6. Anna - ja, båda att se på och att äta! :)

    Jenny - mm, det lät gott, det måste jag prova! :)

    Anna - visst är det!

    Storasyster - ja, både enkelt o gott! :)

    Ida - eller hur! :)

    Emma - jag tycker också det är sjukt gulligt! :)

    SvaraRadera

Hej! Tack för att du kommenterar och välkommen åter!