tisdag, augusti 29, 2006

Jag är så AVUNDSJUK!

Okej, jag är medveten om att jag framstår som värsta gnälliga bitchen... och det står jag för! Nästa gång NÅGON säger nåt i stil med att våra svenska kungabarn har det jobbigt för att dom aldrig får vara i fred... HA! Stackars små rika barn som får precis allt dom vill ha!


Nu ska visst Kronprinsessan Victoria börja läsa på Utrikesdepartementets diplomatprogrammet... Ja, detta efter då att ha studerat franska i Angers, plugga på Yale och praktisera i två omgångar vid FN i New York och på svenska ambassaden i Washington. Efter det praktiserade hon på svenska exportråden i Berlin och Paris , ja, plus att hon gjort massa resor runt om hela världen för att "marknadsföra" Sverige... yeah sure.


Och så stackars lilla Carl Philip som nog känner sig lite seg. Han har ju bara pluggat två år på en privatskola i Connecticut, gjort lumpen o sen pluggat två år på nån reklamskola... där han som examensarbete fotograferade hjälpsökande personer från Stockholms city vid Sankta Claras församling... tror säkert dom uppskattade att nån tog kort på dom när de tiggde mat!!! Särskilt en prins... Och nu ska han praktisera på den otroligt ansedda fototidningen National Geographic i Washington... Stackars lilla rika prins? I don't think so!




Så kommer ju såklart turen till prinsessan Madeleine, som inte kommer undan. Hon har ju spenderat en höst i London för att... ja, festa kanske? Nej jutsja, studier i det engelska språket var det ja. "I would like a cosmopolitan, please." Sen har hon spenderat våren i New York för att prktisera på UNICEFs huvudkontor. Det gjorde hon för att hon har sånt engagemang för utsatta barn i världen... jajustja, ja, hon har sånt stort engagemang, såklart. Nu i höst ska hon arbeta på World Childhood foundations huvudkontor i Stockholm. Ja, eftersom hon har ett så STORT intresse för utsatta barn. Gäsp.

Stackars lilla rika kungabarn? I don't think so.



1 kommentar:

Tiger sa...

ja e svinbitter i min blogg oxå, haha, men de e klart, den handlar ju om boyssssss...

o du! vickan e den präktigaste o tråkigaste kvinnan i sverige. o den där daniel e nog inte så ball han heller!

madde, dock, hon ere nog fart på! men henne gillar jag inte bara för jag e så sotis. jaaa, de e sant, ja e inte bättre än så :)