söndag, maj 27, 2007

Födelsedagsfirande igen.




Engelsmannen fyllde ju år i veckan, så vi firade lite extra på fredagskvällen. Den här gången satsade vi på Bollinger istället för Moët et Chandon, efter tips från Tiger, och det var också mucho gott! Vilken champagne jag gillar bäst? Ja du, jag är ingen expert, så bedömandet lämnar jag åt andra! En sak kan jag dock lägga till; jag får inte huvudvärk dagen efter lite dyrare champagne, något som annars kan hända med billigare bubblor... en liten reflektion bara!
Jordgubbar och körsbär passar finfint med champagne, och engelsmannen åt faktiskt några stycken, men var snäll och gav mig de flesta... :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lät och såg mycket gott ut./ullis

Tiger sa...

ååh va mysiga ni är!!! :) o du e roligt du, gällande champagnen!

psst. att du inte får huvudvärk av champagne men av billigare mousserande beror förmodligen på att champagne inte innehåller några tillsatta smakämnen/fejk kolsyra eller så, till skillnad från mousserande där de får göra vad som helst så länge slutprodukten liknar kolsyrat vin! :) (o billigt mousserande kan göras på sämre vin, dvs som är sämre "renat" och därför innehåller mera spårämnen!!) PUSS!

Miss Marie sa...

jag visste val att det fanns nan forklaring! :D Tack sa mycket for den!

Akira ♥ sa...

MÅnga grattis igen till mannen i England som fångat min systers hjärta!