tisdag, juni 26, 2007

Kreativitet

Ibland är jag mer kreativ än annars, och just nu har jag en hel massa idéer som poppar upp i huvudet, men varken tid eller dom rätta verktygen att göra något åt det! Jag köpte nya tidningen Kreativa Kvinnor på Arlanda, och sträckläste den. Jag hittade massor med roliga saker i den! Det blir till att skriva ner i idéboken så att jag har något att göra en regnig dag...

En av mina
favoritbloggare har skrivit en bok som kommer ut i USA snart, och den skulle jag gärna vilja ha! Massor med idéer i den. Jag älskar hårspännena till vänster!
Här finns en annan bloggare som också driver sin webshop Posie där man kan köpa hennes handgjorda saker. Jag har provat att göra lapptäcken, och det är inte lätt, trust me!

Heather är alltid lika rolig att läsa, och hennes bilder gör mig inspirerad! På hennes blogg kan man också ladda ner instruktioner för att göra hennes Bitty Booties, de är bara för söta. Får se om jag kan få tid att plita ihop några sådana.


Icke att förglömma
Anna Maria och hennes underbara hemsida. Inspirationen flödar, och hennes bilder är också väldigt vackra. Varför inte pröva på att göra en tote-able towel? Smidigt och praktiskt!

3 kommentarer:

Akira ♥ sa...

Åååååå va mkt pyssel! jätte mkt fina ideer där!

Miss Marie sa...

nar jag flyttar hem t sverige sa borde vi starta pysselhorna!

Miss Marie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.