söndag, juli 22, 2007

Gnistrande saker

ÄNTLIGEN har jag fått min förlovningsring putsad! Vi åkte till affären förra söndagen, men då var det stängt(!), enda affären i England som är stängd på söndagar. Men nu gnistrar min diamant så fint. Jag blir alltid så förundrad när den blivit putsad och man ser hur skinande den kan vara, för den blir ganska skitig efter ett tag, utan att man märker det. Nu är jag nästan bländad. :)

Jag hann med lite reashopping igår, bland annat blev det klänningen till vänster från
Monsoon, såg också en jättesöt gul skjortklänning i samma affär, men den slog jag inte till på. Ångrar mig lite idag, för skjortklänningar är multo användbara! Och så har jag en crush på gult just nu. Hittade nagellack från OPI också, dom har nagellack i varje tänkbar nyans!

Jag är också väldigt sugen på sjalen i bränt orange från
My Pashmina, jag tycker den färgen är så härlig på hösten/vintern. Eller va fasen, vem försöker jag lura? Passar lika bra på sommaren också, eftersom det är ett måste att ha något varmt med sig när termometern kämpar med att klättra upp över 20 grader. Jag tror färgen också påminner mig om Toscana, eller ja, jag har aldrig varit där, men efter att ha sett Under The Tuscan Sun och Stealing Beauty så vill jag väldigt gärna åka dit! Någon som vill hyra ett hus med mig där? Jag tror inte att ni är så svårövertalade va? Vit sommarklänning med sjalen över axlarna på kvällen, italienskt vin och italiensk musik... mmm... Konstigt nog har jag aldrig varit särskilt sugen på att åka till exempelvis Thailand, Australien eller Brasilien, utan jag är mer inriktad på att upptäcka Europa. Italien vill jag se härnäst, sen skulle jag gärna åka mot Österuopa. Ryssland är väl drömmen, men som det är nu så vill jag inte stödja Putin genom att åka dit. Annars är ju en road trip genom USA drömmen, men road trip genom Europa är inte helt dumt! Men det får väl vänta ett tag, just nu går alla respengar åt till överpriser från SAS, för att flyga mellan England och Sverige, yippie.

Jag är också sugen på rött. Jag älskar alla kläder som Eva Green har i
Casino Royale, men jag gillar särskilt den röda klänningen som hon har när hon dör (lite morbid). Jag skulle helst vilja ha en med ärmar. Kanske blir något att försöka sy, för jag har inte hittat någon i någon affär. Borde inte vara så svår att sy, eller? Det handlar väl bara om lite tålamod och svordomar, antar jag. Svordomar har jag gott om men tålamod är det lite sämre med. Kanske funkar ändå. Med lite hjälp av syrrans sydocka så kanse det går bättre, vi kanske kan ha delad vårdnad om henne över sommaren? Så vitt jag vet har du ju inte använt henne särskilt mycket iallafall! :)

3 kommentarer:

Akira ♥ sa...

Det klart att du får leka med Amanda i sommar ;)

Anonym sa...

Jag kan varmt rekommendera bergsbyarna kring Comosjön som resmål i Italien... Underbar natur, trevliga små stigar längs de skogsbeklädda bergskullarna, pittoreska små kyrkor och byar, underbar utsikt och varma, trevliga och öppna människor!

Miss Marie sa...

ja, Comosjön har man ju hört mycket om! Ska skriva upp det på dit-vill-jag-åka-listan! :)