måndag, augusti 13, 2007

Amning



















Vissa har visst problem med mammor som ammar offentligt. Hmm... Linda Skugge skrev en krönika om att hon tvingades bort från bordet när hon ammade sitt barn, det störde visst de andra gästerna. Här är en bloggare som jämför offentlig amning med att killar kan gå med pungkulan hängandes utanför byxan. What? Sen när blev amning något konstigt? Det finns flera stöd för påståendet att amning är bra, och eftersom det är något vi gjort i all oändlighet så förstår jag inte what all the fuss is about? Jag hyllar de mammor som vågar amma offentligt och inte bryr sig om inskränkta människor, och som tur är så är favvo- Maggie Gyllenhaal en av de starka mammorna, så hon får vara med på bild här!


3 kommentarer:

Tiger sa...

Känns väldigt udda o hoppa på mammor som ammar! Som sagt, det är ju NATURLIGT samt BRA för barnet, så jag förstår inte riktigt heller what the fuss is all about!

Sarah sa...

Håller med dig Tiger!!!!!!!!!! Jag ammade mina pojkar och det var sååå himla mysigt och fint. Hej hej från Sarah

Miss Marie sa...

Bra att ni håller med mig då, för jag blev ganska upprörd när jag hittade den där bloggen. Nog för att det typ är en 16-åring som skrev den o att hon antagligen inte vet så mycket om livet, men jag tyckte det var ett fruktansvärt påhopp på ammande mammor! Amning är så naturligt som det kan vara o ger samtidigt ett bra band mellan mamma o barn