tisdag, oktober 09, 2007

Glasögonorm


Jag börjar bli gammal! Min syn har verkligen blivit sämre. Jag får sitta och kisa med glasögenen på, och så ska det ju inte vara! Stackars mig.

Jag satt och tyckte synd om mig ett tag men sen kom jag på att mina glasögon faktiskt är 6 år gamla, så det är ju inte så konstigt att synen blivit sämre, särskilt som jag under denna period pluggat i fyra år och alla vet ju att små bokstäver i böcker inte är bra för ögonen. Det är iallafall min ursäkt. Jag använder linser också, men 80% av tiden så använder jag mina älskade Chanel-bågar. Innan Chanel hade jag plastbågar från Birka och metallbågar från Champagne, men ingen av de två höll liksom formen i mer än 2-3 år. Mina Chanel är garnityrbågar, och jag tycker att de borde vara mer ömtåliga, men så är alltså inte fallet. Kan det vara så att de dyrare bågarna håller längre och att det därför är mer ekonomiskt att lägga ut mer pengar från början? Hmm, något att tänka på, och det snabbt, för nu måste jag snart leta bågar igen. Alltid lika svårt att hitta den perfekta bågen.

5 kommentarer:

Tiger sa...

Chanel e pomp. Hade jag dålig syn skulle jag köpa chanel! :)

Miss Marie sa...

Chanel ar absolut pomp! :)

Annika sa...

Hej Marie!
Tack för kommentaren på min blogg igår! Vilken mysig blogg du har då! Har tittat mig omkring ett tag här nu och trivs jättebra här på din sida!
Vad gäller det du skriver om mordet i Blekinge så kan jag bara hålla med. Du har helt, helt rätt i det su skriver...

Desiree sa...

Kul med nya glasögon. Önskar dig lycka till i jakten på nya snygga bågar. Jag tror säkert du hittar några riktigt fina. Att ha samma glasögon i 6 år är ganska lång tid så din syn är det nog ingen större fara med. Kul med lite shopping som sagt.

Anonym sa...

Heejhej! undrar bara vart du har köpt dina chanel bågar? Är det dem på bilden? Om inte, vart kommer dem ifrån. Tycker de är super fina! :)