måndag, november 19, 2007

Den uppochnedvända granen

Det senaste big thing i England är... den uppochnervända granen.

Det trodde ni inte va? Nej, inte jag heller.

Den här skönheten kommer från
John Lewis och den är såklart i plast. Jag vet inte riktigt hur det skulle funka att vända en riktig gran upp och ner..? Om någon har prövat/kommer att pröva, please let me know! I'm dying to know! :)

Ni amerikaner som läser min blogg, är det här något amerikanskt påhitt? Eller är verkligen engelsmännen så påhittiga att de hittat på det här själva? :)

Varför man nu skulle vilja ha en gran upp och ner?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hur skulle man vattna en gran uppochner? Ska man då ha en stor behållare med vatten på toppen så isf spira?? Hehe knasig idé! /SIS

Miss Marie sa...

ja, jag funderade också på det. men jag tror det kan bli svårt att övertyga pappa om det! funkar nog bara med plastgran! :)

Desiree sa...

Detta måste vara någon tokig engelsk uppfinning. Jag har inte sett eller hört talas om den uppochnedvända granen här. Själv tror jag att jag kommer att skippa det uppochnedvända temat.

Miss Marie sa...

desiree - ja, det är väl någon tokig engelsman som har kommit på det! :) jag skippar också det temat! :)

Annika sa...

Jag har sett det här!!!! en gång för ngra år sen. MINNS inte vilken butik det var som skyltade på det sättet, men sett det har jag gjort...Dock inte iår (TACK för det)

Miss Marie sa...

annika - aha, då är det någon amerikan som har kommit på det här spektaklet! :) det här är första året jag har sett det här i england, och jag tror inte det kommer till sverige! :)