torsdag, november 29, 2007

I Had to Have Them

Oj, ibland går det fort! Jag hann inte ens blogga om mitt fynd innan det kom hem till mig! Mie tipsade att Shopaholic hade rea, bland annat dessa underbara hallonrosa ballerinas från Hollywould! Kruxet för Mie var att hon har för stora fötter för dessa skor, eftersom de enda storlekarna som var kvar på rean var stora storlekar, vilkt såklart var en guldgruva för mig! Jag har stora fossingar och har ett helvete att hitta snygga skor som passar och inte skaver. Jag tror jag har bloggat förut om mina skavsår och dylikt, som kommer av att jag klämmer i mina fossingar i skor som inte passar. Ni kanske inte har samma problem, men det är ett problem! Nu tror ni väl att lösningen är att köpa större skor som passar? My god, jag skulle gärna göra det om jag hittade några! Vissa skoaffärer har strl 42 och uppåt, men de flesta stannar vid 41. Jag har 42 och har riktigt svårt att hitta skor, men de finns dom som har ännu större fötter och dom tycker jag ofantligt synd om (jag tycker bara lite synd om mig själv) för det måste vara otroligt svårt att hitta skor som passar. Antar att det blir att gå runt i gympadojor för deras del!

Ja, nu har jag fått det ur mig iallafall. Och vad jag skulle säga var självklart att jag slog till direkt på dessa fyndskor, helt i skinn. Jag har blivit en riktig kvalitesfetishist, det är kashmir och äkta läder högt och lågt. Men faktum är att skinnväskor och skinnskor åldras vackrare och sitter bättre, och att en kashmirhalsduk eller kashmirkofta värmer skönare än något annat. Konstläder och polyester är helt enkelt inte lika snyggt. Äkta material ska det vara!

Hmm, jag kommer ifrån ämnet hela tiden känner jag. Skorna är jättesköna, sitter som en strumpa och färgen är så otroligt härlig. Visst, det lär ju dröja ett tag innan jag kan använda dom, eftersom blask och ballerinas i skinn inte går ihop, men jag är ett stort fan av att shoppa saker på fel säsong, det är så man kan göra fynd! Och visst är det roligt med skor i andra färger än svart eller brunt? Lyser ju upp till och med den tråkigaste dag! =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Super läckra!! /Sis

Desiree sa...

Supersöta och verkligen en färg som pigga upp en.