måndag, december 10, 2007

Nicole Kidman


Veckans stilikon är Nicole Kidman. Hon är en australiensisk skådespelerska och en av världens högst betalda skådespelerskor. Några av hennes mest berömda filmer är Moulin Rouge, Åter till Cold Mountain samt The Hours som hon vann en Oscar för. Just nu är hon aktuell på biograferna med filmerna The Invasion och Den Gyllene Kompassen

Nicole har också visat sig vara en bra sångerska. I musikalen Moulin Rouge sjöng hon mycket, och efter det sjöng hon in Something Stupid som duett med Robbie Williams. Nicole har också sjungit i animerade filmen Happy Feet.


Nicole har varit gift med Tom Cruise och tillsammans med honom har hon två barn. Numera är hon gift med countrysångaren Keith Urban. Rykten har det att hon var förlovad med någon när skilsmässan från Cruise gick igenom och innan hon träffade Keith, men hon vägrar att avslöja med vem! Hon har även varit tillsammans med Lenny Kravitz.


Nicoles stil beskrivs bäst med ett ord; classy. Hon är alltid elegant och välklädd; även om klänningarna är urringade så får Nicole kläderna att se stilfulla ut. Nicole dansade länge balett, och har det att tacka för sin fina hållning.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ojoj vad du läser på om dina stilikoner! Jätte kul att läsa om dem. Vet inte om jag tycker att Nicole är speciellt vacker men stil det har hon!

Miss Marie sa...

i löv wikipedia =)

jag tycker nicole är riktigt klassiskt vacker, och elegant! =)