fredag, januari 11, 2008

Böcker och sånt

Idag blev det en vända till Linköping med packning! Det är helt otroligt vad mycket böcker jag har samlat på mig under studietiden! Ett gigantisk fransk/svenskt lexikon och Coubolds dictionary är det tjockaste böckerna, om man inte räknar med lagboken förstås, som är massiv. På tal om det måste jag köpa en ny i år, det har ju kommit en hel massa lagar som inte finns med i min. Frågan är då förstås om jag ska satsa på en röd eller blå? Har den röda nu, men skulle gärna lära mig den blå, eftersom det är den som finns på flest ställen, men den röda är ju mycket enklare uppbyggt, så det blir en hel del nytt att lära sig med den blå! Den röda är lite större än den blå, vet inte riktigt varför eftersom det är samma lagar i både och de därmed borde vara lika stora...hmm? Lutar åt en blå. Får väl be någon lära mig den!

Har också köpt ramar till mina fina förstoringar! Blev bara enkla ramar. Jag skulle helst vilja ha olika ramar till alla, gärna i lite äldre stil, men det blir en uppgift för sommaren och loppisar och auktioner. Jag vill gärna blanda både guld-och silverfärgade ramar och gärna trä också! Men som sagt, det blir fram mot sommaren...

På måndag är det dags att redovisa vad jag har kommit till fram angående bloggande! Vi hade en övningsgång i förrgår och fick det inspelat... Jag har ännu inte vågat titta på min, tydligen tar det en sådär tre gånger innan man kan se det objektivt, så jag fasar för de två första gångerna! Det är verkligen hemskt att se och höra en själv tala... men såklart väldigt nyttigt att se! Man lär sig ju alltid nåt av det. Jag vet att jag har en tendens att börja lugnt för att sen stressa mot slutet för att jag får ont om tid, så det får jag öva på tills på måndag. Jag tror det är första gången som jag faktiskt blir bedömd på en redovisning, så både skrämmande och roligt, det är upp till bevis helt enkelt! =)

Ha en bra helg allihopa!

Inga kommentarer: