fredag, februari 01, 2008

Pudriga pasteller

Känner ni våren i luften? Inte? Nej, det är väl inte så konstigt eftersom det blåser halv storm ute. Men iallafall. Vi kan ha vår inne åtminstone, och det har IKEA tagit fasta på! Deras vårnyheter är finfina i pudriga pasteller och fina material. Dom har också fått in några bilder, som verkligen är superfina. Fjärilen och äppelblommorna är bara två av många fina bilder som jag skulle kunna tänka mig! Blomstergirlangerna är urgulliga, och de små vaserna Blomster skulle jag kunna tänka mig några stycken rosa i ett arrangemang, men endast några få blommor i varje vas, det skulle väl vara fint? I början skulle fejkranunklerna vara fina i vaserna, men så småningom skulle de bytas ut mot riktiga vår- och sommarblommor! Zinkkrukor och sånt har jag alltid varit svag för, och den fina tårtkupan Arv Bröllop är ju bara så fin!

Ellos och La Redoute har också en hel del fina saker. Den stora pärllampan, ljusrosa pläden och blombroderade kudden kommer från Ellos och resten från La Redoute. Jag blev riktigt förälskade i den blombroderade kudden, och för 59:- på rean så är den ett riktigt kap! Jag har en spegelram i England, och den tycker jag är jättefin, så jag skulle absolut kunna tänka mig fler spegelramar, och dessa var fina. Helst skulle jag också vilja ha de underbara stoppade galgarna i min garderob, men än så länge får det duga med plast- och trägalgar! Organzagardinerna är riktigt gammeldags vackra, och jag önskar att jag hade fönster som de skulle passa i!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan inte påstå att pastellrosa är en av mina favvo färger men dessa saker var rikgtigt vårfina!

Miss Marie sa...

me likey pastellfärger! :D

Desiree sa...

Blommigt och pastellfärgat och andra glada färger är verkligen det man behöver nu och längtar efter. Mycket vårfint därute alltså.

Miss Marie sa...

desiree - ja, det finns en hel del fina saker därute!