söndag, mars 16, 2008

Lördagskväll

Varje gång jag öppnar kylskåpsdörren så stinker det vitlök i köket! Det är rester från gårdagen som ligger i kylskåpet, så ni förstår att vi luktade likadant igår! =) Det var hummus, tsatsiki, nån röra med chevre och grekisk yoghurt, salami, lufttorkad skinka, baguette, digestive, brie, morotsstavar, cantaloupe och skaldjur indränkta i någon vitlöksstinkande dressing... ja, vi luktade nog inte särskilt gott. Till det var det australiensiskt vin kallat Little Rebel, första gången vi gick efter utseendet på flaskan... och det är kanske ingenting vi rekommenderar! Lite väl blaskigt vin.

Till dessert så klagade vi på melodifestivalen. Såg ni att Sanna Nielsen hade samma outfit förra gången? Samma fyra olika nyanser av svart, ganska duktigt att hitta faktiskt, men inte snyggt på tv. Och sen det obligatoriska penisavundsmycket som dinglade långt ner mellan benen - trés sexy. Annars var ju hon såklart min favorit, så jag blev lite besviken att (plast)Perelli vann iallafall. Tiger och jag diskuterade det ju såklart (väldigt djupt) och kom fram till att (plast)Perelli bara är (väldigt plastig) yta, yta, yta (Iccan sa att hon påminde om Lejonkungen och det gör hon faktiskt sjukt mycket!) medan Sanna är kvalité av stora mått. Stor skillnad. Men men, vi kommer ju iallafall inte vinna Eurovision song contest, så det spelar väl egentligen ingen roll vem vi skickar! =)

Jättetidigt imorse stack så Tiger hemåt Östersund igen, och jag kröp tillbaks i sängen. Det var alldeles för tidigt att gå upp! =) Tack för en trevlig helg, Tigern!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror jag skulle kunna hata dig nu! BITCH! ;) Det där kortet... I en annan del av Köping... Ja... Fyy!

:-P

_TIGRE

Miss Marie sa...

du skojar! det är ju jättefint! pytt!

Anonym sa...

Mmm vilken god tapas middag ni käkade! Akira