onsdag, april 23, 2008

Hangmatta

Jag har alltid dromt om en hangmatta. Jag tycker det verkar sa mysigt att ligga och lasa i en hangmatta en varm sommardag, med ett glas lemonad vid sidan av. Inte for att jag nagonsin dricker lemonad, men iallafall! Gott verkar det vara. I min framtida tradgard kommer det definitivt finnas en hangmatta! Hangmattan i mitten kommer fran Pottery Barn och de andra tva fran svenska hemsidan Hamaca.

6 kommentarer:

Tiger sa...

M är helt såld på idén om en hängmatta på vår balkong. Men jag protesterar. Jag e livrädd för hängmattor! Tänk om de lossnar då man ligger i dem. Kan du tänka dig någon värre duns? Fy fan vad ont...

Miss Marie sa...

i love hangmattor! jag kan tanka mig en varre duns, tank om balkongen som hangmattan star pa som du ligger i gar sonder och brakar ihop! DET maste gora ont... :D

Annika sa...

Hängmattor är underbara! Min moster har en vid sin sommarstuga och där sover man väldigt, väldigt gott :-)
Jag har funderat liiite på att köpa en hängmatta på ställning och ha den på decket, men jag vet inte...
Fast urmysigt vore det onekligen.

Desiree sa...

Hängmattor ser alltid så himla sköna och avkopplande ut. Det är liksom njutning och semester över en hängmatta.

Miss Marie sa...

annika - jag forstar att man sover gott dar! jag tycker det verkar sa mysigt. tycker absolut du ska kopa en hangmatta att ha pa decket!

desiree - jag tanker ocksa pa sommarsemester nar jag ser en hangmatta!

Lisa Christensen sa...

Älskar hängmattor, har flera stycken! När jag var liten var jag hemma hos en tjej som hade en brasiliansk hängmatta inomhus. Jättesnyggt! Jag har också haft det inomhus, det har man ofta i Brasilien.