onsdag, april 23, 2008

Harresande

Mitt har ar ett fagelbo. Jag maste verkligen gora nagot at det. Fragan ar ju da saklart vad! Just nu ar haret blont och langt med lite etappklippning. Ska jag kora pa lite kortare har? Eller kanske tjock lugg? Eller varfor inte en svepande snedlugg och lite mer etapper? Eller bara toppning? Jag gillar verkligen lugg, men det jag inte gillar ar nar jag har trottnat pa luggen och vill att den ska vaxa ut igen. Jag hade lugg for ett tag sedan, och nu har den antligen vuxit sig sa lang att jag kan fa upp hela haret i en hastsvans, vilket ar sa skont! Darfor tvekar jag pa att klippa lugg igen, eftersom jag vet att jag snart kommer att trottna pa att jag maste fixa den hela tiden och vill ha den langre. Men samtidigt ar det ju ganska trakigt att bara ha langt har liksom. Lite ointressant liksom.

Ja, ni forstar vilka problem jag har... :)

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe ja det är inte lätt det där med att bestämma frisyr. Inte heller att bestämma frisör tycker jag. Jag gilar egentligen inte att gå till frisören. Jag litar helt enkelt inte riktigt på dem. Men du är alltid fin i ditt långa hår!

Anonym sa...

Hälsning från Akira i förra inlägget

Lisa Christensen sa...

Går i samma tankar.... Visst är det svårt! Jag funderar på att klippa riktigt kort - bara för att ha haft det.

Anonym sa...

Hm, jag tycker nog att du kan ta o klippa "ur" det lite, flika till lite, o varför inte en tung, tjock snedlugg? Jag kan t ex välja om jag vill sätta upp det (behöver iofs lite spray för att det ska sitta, eller ett schysst hårband), om jag vill ha gardinlugg (a la mandy) eller en tjock o tung, sned gardinlugg. Det är skönt o gör att man kan få mkt olika "lookar". O tyvärr är det väl så... när man väl fått ut allt hår, vill man tunna ur det o klippa av, o när man har klippt det så vill man ha det långt igen! :)

Miss Marie sa...

akira - nej, jag har inte heller hittat nan riktigt bra frisor an! vill absolut inte betala dyra pengar for enbart toppning, men tror samtidigt inte att den frisor jag brukar ga till kan gora ett sa bra jobb om jag vill ha mer frisyr...

lisa - om det ar nanting jag har lart mig sa ar det att har vaxer ut igen! om du vill klippa det kort tycker jag absolut att du ska gora det, tror att du skulle passa i det.

tiger - ja, jag ar sugen pa tung snedlugg, men mitt har vill bara vara framat, sa jag vet inte om det kommer funka nagot bra! blir mkt styling isafall...

Anonym sa...

man får tvinga håret år sidan så vänjer det sig tillslut! Akira

Miss Marie sa...

jag far nog snarare hota min lugg om den ska hala sig at sidan! har valdigt bangstyrig lugg!

Desiree sa...

Jag går också i klipptankar. Bra med lite inspirationsbilder, tack. Jag ska faktiskt klippa mig på lördag. Hur tror du att du kommer att välja då det gäller luggen?

Miss Marie sa...

jag kan inte bestamma mig angaende luggen! med du kan ju beratta vad du beslutade dig for pa lordag! :)

Anonym sa...

Hello. And Bye.

Anonym sa...

Hello. And Bye.

Anonym sa...

In case you are vacationing with kids, take into account being at a campground that is exclusively selected for family members. Outdoorsmen over these regions know what to anticipate and may not have an issue for those who have a cranky child or even your young children desire to run around, scream and perform. You will probably become more calm because of this and also a far better time. [url=http://www.x21w12w21.info]Sc7u65j7[/url]