måndag, april 21, 2008

Hus i The Lake District

I lordags akte vi en tur till The Lake District. Det ar ett av mina absoluta favoritstallen i England, sa charmigt, gammeldags och annorlunda. Det var hur kallt som helst eftersom det blaste sa otroligt mycket, men vi bylsade pa oss men holl oss i la sa det inte skulle vara alltfor kallt! Det roliga med The Lake District ar att man kan vandra runt/over/pa nagra fantastiska berg och se nagra fantastiska vyer over sjoar, och sen i nasta sekund vara i en liten pittoresk by dar det sjalvklart finns en pub! Man behover inte ga hungrig en dag i the Lake District. Det finns ocksa valdigt speciella hus, varav manga ar byggda i skifferplattor som ar ett kannetecken for the Lake District. Som den husnord jag ar sa kunde jag sjalvklart inte halla mig fran att ta kort. Har nedan foljer nagra av mina favoriter!

En mur och ingang till ett hus med en otroligt vacker tradgard.

Det har ar ett galleri i Keswick. Ena sidan av huset ar tackt med stenar, vackert!
En lagenhet till salu i Keswick. Den fantastiska utsikten foljer med pa kopet!
De pastellfargade husen ar alla dopta efter en blomma. Pa varje hus sitter en skylt med blommans malade bild och namn. valdigt sott.
Flera candy-coloured hus i Keswick. Annars ar de flesta hus i the Lake District ganska morka och naturfargade for att smalta in i naturen.
Det gamla biblioteket i Keswick. Jag alskar fonstret!
Fler morka hus med vackra fonster.
Folk har lagger valdigt stor tid pa att fa sitt hus fint och da sjalvklart aven tradgarden. Jag gillar muren som pa toppen avslutas med ett vackert fint staket!

Vissa hus far man verkligen leta efter for att hitta! Det har huset smalter in bra i bakgrunden och man vet knappt var huset borjar och skogen tar vid. Detta hus skulle jag garna bo i, det har en fantastisk utsikt.

6 kommentarer:

Annika sa...

Underbara bilder! Vilken mysig utflykt i vackert landskap!

Desiree sa...

Vad kul att få se lite bilder från ett sådant vackert område i England. Ser verkligen mysigt ut. Jag förstår att detta är en av dina favoritområden. Ser sådär typiskt charmigt engelskt ut. De där pastellfärgade radhusen var otroligt söta.

Ninnie sa...

Å, så fina bilder på mysiga hus! Jag har länge drömt om att bila runt i England, från söder upp till Skottland. Hoppas det blir verklighet en dag...Har inte sett mer av landet än huvudstaden, i London har jag dock varit ett par gånger, och vill gärna tillbaks dit med.

Ninnie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lisa Christensen sa...

Vilka fina bilder! Vi hade tänkt åka dit, men nu blir det nog aldrig av. Kul att få följa med dig istället :)

Miss Marie sa...

annika - ja, det ar verkligen mysigt

desiree - de pastellfargade husen ar verkligen annorlunda, och sa sota!

ninnie - att bila runt i UK kan jag rekommendera, men hall dig borta fran motorvagarna! :) det finns vackra stallen over hela UK, fran underbara Skotska hoglanderna, till Lake District i norra england till sodra england dar Nalle Puh hittades pa!

lisa - det var sa lite sa! :)