måndag, maj 26, 2008

Dansk bröllop

I helgen var det då dags för danskt bröllop igen. Det känns som om prinsarna och prinsessorna i våra grannländer gifter sig hipp som happ, men våra svenska prinsessor och prins verkar vänta på bättre tider. Jag tycker det är dags för Victoria att gifta sig, annars får vi ju en rynkig och gråhårig kunglig brud! Nog om det nu.

Franska Marie gifte sig alltså med sin drömprins Joachim. Marie hade nog sneglat en hel del på Grace Kelly, för visst finns det vissa likheter? Spetsen och ringningen tycker jag är riktigt vacker, det passar verkligen en kunglig brud. Gigantisk tiara och superlång slöja är väl aldrig särskilt snyggt, men jag antar att det hör till när kungligheter gifter sig. Brudbuketten är rysligt ful, men det kan kanske förklaras med att det var Joachim som enligt dansk tradition bestämde brudbuketten. Jag tycker brudbuketten var alldeles för trendig och passade inte riktigt in i Maries romantiska stil för övrigt. Men över lag så tycker jag att Marie var en vacker brud, örhängena är verkligen pricken över i.et!

3 kommentarer:

Sara sa...

Dansk-fransk union! Jag tycker hon är otroligt vacker, som en riktig prinsessa!

Miss Marie sa...

visst är hon vacker! =)

Scrapsystrar sa...

Ja hon var riktigt söt, men än så länge har hon en bit kvar stilmässigt till min kungafavorit Mary av Danmark.:-) Och jag håller med, när sjutton ska de svenska börja gifta sig egentligen!? Lite bröllopsyra kan vi behöva trösta oss med nu när vi inte duger i Eurovision längre...:-) Ha det gott! Kram Åsa