söndag, maj 25, 2008

Plan

Haha, det roligaste i gårdagskvällens melodifestival var ju faktiskt när Björn Gustavsson skulle ge poängen, på riktigt knagglig engelska i linje med öststaterna som röstade innan honom. Helt hysteriskt roligt. (Fast det kan ha att göra med att jag druckit lite för mycket Baileys innan, det ska jag låta vara osagt.) För resten av kvällen var riktigt tråkig. Jag tror vi har insett nu att det är en STOOOR skillnad mellan västeuropa och östeuropa. För att någon i västeuropa ska ha en chans att vinna måste vi nog dela upp oss. Storbritannien får dela upp sig så att Nordirland, Skottland, Wales och England får varsin röst, och Sverige kan väl dela upp Gotland så de får en röst, sen kanske Åland och Bornholm kan vara egna läner, i melodifestivalsammanhang alltså. Färöarna finns ju också, och så kan väl Danmark dela upp Själland och Jylland... Ja, jag tror vi har en plan!

Och angående Rysslands vinnande bidrag, vet någon vad han sjöng om? Och vet någon varför han hade klämt in en viloinist som låtsaspelade och en konståkningsvärldsmästare på en liten cirkel på scenen? Beats me. Bästa nödrimmet går annars till Grekland; My secret combination... just use your imagination. Classy.

Och angående Sverige, jag röstade faktiskt på Sanna Nielsen! =)

4 kommentarer:

Lisa Christensen sa...

Jag kunde inte riktigt avgöra om han var rolig eller pinsam... :) Har varit borta från Sverige för länge för jag har ingen aning om vem han är!

Miss Marie sa...

lisa - om man säger så här, resterande europa tyckte nog bara att han var pinsam! =)

Sara sa...

Jag tyckte att han var pinsam, precis som större delen av fransmännen tror jag, eftersom ingen förstod att han skämtade.
Och den ryske killen var väl jättegullig! ;)

Miss Marie sa...

sara - nä, det krävs nog att man har sett hans pausnummer i svenska melodisfestivalen för att tycka att han är rolig! =)