måndag, augusti 04, 2008

Nolla komma nåt

Vad är det för pundhuvuden som får jobb på Guldfynd i Linköping? Ja, jag förstår att de kanske inte har så höga studieskulder, men lite common sense kanske man kan räkna med? Inte?

Nu blev det ju fel på min förlovningsring som de skulle laga åt mig på uppdrag av Folksam. Själva ringen har märken efter guldsmedens verktyg och ena klon är sned. Och så har de på något sätt fått för sig att det är okej att byta ut min 0.30 karat diamant mot en 0.29 karat? Endast hos en guldfyndsanställd kan den ekvationen gå ihop. Idag fick jag äntligen prata med butikschefen, och hon undrade hur jag visste att det nu bara var en 0.29 karat diamant? Ja, kanske jag vet det eftersom A) det står på pappret och B) 0.29 har blivit ingraverat väldigt fult inne i ringen, skulle det kunna vara på så sätt jag har fått reda på det? Bara en gissning. Och nu kommer inte guldsmeden tillbaka från semestern förrän 18 augusti. Nämen tack så mycket för den urusla servicen, jag kommer ju definitivt aldrig mera handla på fucking jävla Guldfynd.

4 kommentarer:

Tiger sa...

Ajajajajaj, vad förbannad jag skulle varit!

Miss Marie sa...

det var jag också!

Anonym sa...

Då bojkottar vi guldfynd framöver då!! Jävla usel service!!

Anonym sa...

Men va f__! Nu har du väl dessutom rätt till skadestånd Marie; sveda & värk torde vara för handen! Det är ju din förlovningsring det handlar om!