fredag, april 03, 2009

Fredagstema: Gult

I april är det Västmanländskan som bestämmer fredagstemat och i dag är ämnet gult. Jag gillar gult. För mig är inte gult fult utan en färg som piggar upp och gör sig bra som accent. Här i lägenheten i München har vi inte särskilt mycket gula saker, men om man tar bort t från dagens ämne och sätter dit ett d så blir det guld, och lite guldfärger har vi faktiskt i soffan! Jag gillar verkligen Designer's Guild, så några tyger därifrån har fått bli kuddfodral i soffan!Och under soffbordet ligger vår färgglada kompis från IKEA, och där finns det faktiskt några gula ränder. I vår vita fåtölj ligger en kudde broderad av mormor, och där finns några gula tulpaner!Här finns fler fredagsbloggare:

9 kommentarer:

Västmanländskan sa...

Det är kanske så gult fungerar bäst, som små upp-piggande accenter i livet. Glad fredag!

Mia sa...

Underbara färger på mattan, den lyser verkligen upp! Trevlig helg!

Moster Mjölgumpa sa...

Vilken fin kudde din mormor gjort.

Anonym sa...

Mattan var ju supersnygg! Trevlig helg :-)

Annika sa...

Visst är gul en fin accentfärg. Håller med!
Jag gillar också din matta!!
Ha en fin helg!!

Fritt ur hjärtat sa...

Härliga accenter du har hemma;-)

Desiree sa...

Gillar verkligen mattan med ränderna. Man blir pigg och glad av sådant. Jag är nog lite extra svag för ränder i allmänhet.

underytanjag sa...

Fina saker, det är sånt som piggar upp. Tyvärr är jag i en fas i livet då det känns som att man inte kan ha framme något man är rädd om och jag är lite dålig på att piffa med färg. Sonen välkomnade gäster en gång med orden, välkomna vi har ett VITT hus. Hm det är GULT. Jamen på insidan kom det då glatt! Trevlig helg!

Taina sa...

Den där mattan har jag gått och suktat över ett tag nu...det blir nog en sådan i alla fall nu när jag ser den så här. Snygg!
Tycker om broderade dukar, kuddar och handdukar. Det ligger ju lite jobb bakom dem. Har en del ärvda dukar och ett örngott. Tänker på mina gamla släktingar som suttit där vid ett lampsken, troligtvis i en gungstol och broderat. Rofyllt.
Ha en fin helg! En solig och gul, förhoppningsvis ;)