Jag älskar vår slow cooker. Så himla lätt att laga mat i den och det blir alltid gott. Finns förresten slow cookers i Sverige? Tror aldrig jag sett någon, men i England är det väldigt vanliga.
Man bryner lite grytbitar och lök, lägger i slow cookern, lägger i morötter eller vilka grönsaker man nu vill ha, häller i öl, dijonsenap och tomatpuré och sen sätter man på locket och låter det småputtra en dag eller så. Helt fantastiskt enkelt. Helst ska det vara Guinness man häller i, men man tager vad man haver så det fick bli bayersk öl den här gången. Ska nog också funka.
Den här grytan ska dock inte ätas ikväll, utan den har jag förberett till imorgon kväll då mina föräldrar kommer hit och hälsar på över helgen!
Håll i hatten! Ska jag damma av vegetariska middagklubben?
2 timmar sedan
2 kommentarer:
Mmmm, va gott!/ullis
Mmm låter gott... Men det funkar säkert att göra i en vanlig kastrull på låg värme! Detta receptet måste testas!!
Skicka en kommentar