torsdag, juli 09, 2009

Regn regn regn


Det regnar och det regnar och det regnar. Syndafloden har oppnat sig over oss. Det ar inte helt latt att bygga talt i allt regnade, det kan jag saga. Och det kanske inte var helt smart att planera ett sommarbrollop i talt och allt, nar vi vet exakt hur mycket det kan regna i juli. Som vi har sett de senaste dagarna. En soldans for oss kanske?

2 kommentarer:

Desiree sa...

Oj oj. Ja det där med svenskt sommarävder och plannering av bröllop är verkligen inte lätt. Vi gifte oss första juni och skulle ha vigeln utomhus och hade för säkerhets skull också bokat kyrkan om det skulle visa sig ösregna. In i det sista var det verkligen osäkert. Jag tror att det regnade hur mycket som helst veckan innan vi gifte oss men på själva stora dagen så var det faktiskt riktigt fint väder och vi klarade oss från regn. Så jag ska verkligen hålla tummarna för att ni slipper regn.

akira sa...

Nu är det över... lr över, det är början på nåt nytt!!! Nu är du inte fröken längre utan fru!! Gratulerar igen och hoppas att dagen var lika underbar som du tänkt dig den!! Du såg så lycklig ut hela dagen och kvällen!!!