onsdag, augusti 05, 2009

I Put on My Favourite Dress

Somliga säger att det inte spelar någon roll vad en gäst har på sig på ett bröllop, allas ögon är ändå på bruden. Den här bruden tycker att somliga helt enkelt är lite knäppa. Självklart bryr sig gästerna om vad de andra gästerna har på sig! Om inte det så la iallafall bruden märke till sina gästers ansträngningar för att göra sig fina till den stora dagen.

För att vara ett halvengelskt bröllop så fanns det förvånansvärt få hattar. Bruden räknade till två fascinators och några håraccessoarer. Nåväl, det fick väl duga, tyckte bruden.

När det kom till gästernas outfit hade bruden svårt att hålla sig lugn, alla var så fina och hade klätt upp sig för att fira med bruden och hennes nyblivna man! Om inte dagen i sig själv bringade glädjetårar till brudens kind så hade gästernas ansträngingar ändå gjort det. Bruden älskade när folk klädde upp sig!

Att välja en favorit var en omöjlighet för bruden. De stolta skottarna klädde sig i kilt, något som fick svenskarna (orna?) att undra vad skottar egentligen har under kilten? Vi fick inget svar på det, men de har dock en dolk i strumpan!

Blomsterflickan dansade i skor röda som jordgubbar och de matchades perfekt av en gentleman i lika röda byxor (i sin tur matchat med en ljusblå kavaj, oh la la!). Flickorna glänste i blått, rosa, rött, grönt, ja, alla tänkbara färger och paljetter!

Men om bruden nu skulle välja en favorit, så finge det nog bli brudens mor, som glänste i en glittrande silvergrå prinsessklänning. Ack ja, vad är väl ett bröllop vid sjön? Alldeles, alldeles underbart...

to be continued...

De som vill läsa mer om bröllopet kan läsa här.

(klicka på bilden för en större version)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, din mammas klänning var verkligen jättefin.

Håller helt och hållet med dig att det är kul när folk klär upp sig. Alla var så fina.

Och det är så roligt att höra hur nöjd du är med allt som hade med dagen att göra!

/Pernilla

Miss Marie sa...

Pernilla - jag är så nöjd! det blev bättre än vi hade kunnat hoppats på! och du var så fin! älskar din somriga lilla klänning! :)

Katarina sa...

Gratulerar!! Det har varit såå spännande att följa bröllopsplaneringen här på din blogg och naturligtvis ännu roligare att få se alla vackra bilder från den stora dagen!!:)Lyckönskningar från en som följer din blogg, men sällan kommenterar..
//Katarina (scrapsystrar-bloggen)

Miss Marie sa...

Kataraina - tack så mycket! :) jag var inne på er blogg häromdagen men det verkar som om ni gett upp den..? säg till om börjar om igen! :)

Anonym sa...

Jag får ju bara tacka så mycket:)/ullis