tisdag, september 22, 2009

Lago di Garda

På fredagen lämnade vi ett regnigt, grått och disigt Tyskland och styrde bilen mot Italien. Motorvägarna mellan Tyskland och Italien måste vara bland de vackraste i världen, höga berg och djupa dalar. Broar och tunnlar som visar på ingenjörskonst på högsta nivå. Ibland vågade jag knappt titta. Jag tycker det kan vara läskigt med onaturliga saker, ni vet, sånt som människan egentligen inte skall klara av, men på något listigt sätt har vi lyckats klura ut det iallafall? Som att flyga, eller vara flera hundra meter upp i luften på en bro. Jag menar, tänk den dagen då Moder Natur blir sur? Jaja, när jag upplever den känslan så får jag alltid den här textraden i huvudet; men weren't meant to ride, with clouds between their knees. Hursomhelst.
Vi stannade för lunch vid Lago di Garda, i norra Italien. Det var overkligt vackert där! Varmt var det också, så efter lunch, som bestod av en riktig italiensk pizza, så doppade vi fötterna i vattnet ett tag. Det var uppfriskande kallt! Jag skulle gärna ha stannat där längre, men vi hade ett hotell i Verona som väntade på oss...

6 kommentarer:

Desiree sa...

Åh vad kul att få lite sneakpeak på eran honeymoon. Ser otroligt vackert ut vid Lago de Garda. Jag blir jättesugen på att bila runt i Europa då jag läser och ser dina bilder.

Anonym sa...

Vilka underbara bilder/ullis

Anonym sa...

Va härligt det ser ut! Längtar tills nästa år när jag också ska få åka till Italien =) /Pernilla

Miss Marie sa...

Desiree - jag kan verkligen rekommendera att bila i Europa, det är vackert! Men kanske lite långt att göra det ändå från USA! :D

Ullis - tack! det var ett underbart ställe!

Pernilla - åh, jag blir avundsjuk att du ska dit! Det är sååå vackert!

Annika sa...

Å, jag kan tänka mig att den motorvägen måste hålla världsklass i skönhet...OCH att den är läskig.
Precis som du är jag lite halvskraj för häga broar, vill helst inte titta. Sitter stel som en pinne...
:-)
Härliga bilder!!

Ninnie sa...

Å, så härligt vackert det ser ut!

...Och vad bilderna påminner mig om VÅR bröllopsresa (för länge sen...!) då vi bilade ner till Italien. Vi stannade också vid Garda sjön, bodde en natt i staden Riva del Garda, innan vi körde genom livsfarliga tunnlar o på smala slingriga vägar längs sjön längre söderut.
Hoppas du visar lite mer från er Italienresa!