måndag, september 07, 2009

Örnnästet

Under helgen som gått har det druckits öl. Och lite mer öl. Det finns mycket öl i Tyskland! Sen blev det också lite shopping, både på marknad och i affärer. Jag handlade mat på marknad och mamma handlade en massa snygga kläder, är det rättvist?!?! Det vet jag då inte.Sen har vi också hunnit med en tur till The Eagle's Nest, bostaden som Hitler fick i 50-årspresent. Väldigt vackert, men väääldigt högt upp! Stupen vid vägen upp till Örnnästet vill man helst undvika! De sista 15 minuterna får man inte köra bil, utan det går speciella bussar upp. Antar att de bussarna har speciellt bra bromsar, eller åtminstone hoppades vi det när vi satt på bussen... Väldigt vackert, men som jag och Engelsmannen sa, vi skulle inte vilja bo där!

6 kommentarer:

Lisa Christensen sa...

En läskig plats på många sätt. Vilken historia den har... Men vacker utsikt måste man säga!

Miss Marie sa...

Lisa - absolut, vackert, men läskigt!

Annika sa...

Jag vill åka till Bayern, jag vill!! SÅ vackert det ÄR!!
Nej tack, att bi i Hitlers gamla boning skulle jag tacka nej till any day of the week...

Miss Marie sa...

Annika - Jag kan rekommendera Bayern, det är väldigt vackert! Men nä, bo i Hitlers gamla hus skulle inte jag heller vilja göra!

Anonym sa...

Ser helt fantastiskt ut. Blir så avundsjuk så jag knappt vet vart jag ska ta vägen när jag ser härliga bilder från utlandet. Här runt är det inte mycket skoj som erbjuds nu, bara regn.

Äntligen en bild på håret =)
snyggt!
vill du byta med mig? ;)

/Pernilla

Miss Marie sa...

Pernilla - det är verkligen vackert! Vi har fått en våg av sensommarvärme över Bayern, så det är härligt nu! :)

Och du ska snacka om snyggt hår! Ditt är ju to die for! :)