söndag, december 06, 2009

Felsteg

Det roligaste runt den här hela affären med Tiger Woods affärer, om det nu överhuvudtaget finns något kul i det, är ju påståendet om att en av hans påstådda älskarinnor är sur över att han har varit med andra kvinnor under tiden som de var "ihop". Ja, man kan nog lugnt säga att den bruden inte har många hjärnceller. Han är för det första gift, och för det andra; har han en affär har han antagligen flera. En gång bock alltid bock. Så är det. Och så har jag aldrig fattat grejen med tjejer som är ute efter gifta män. Fatta, han är off the market!

Och jag hoppas Elin ger honom ett helvete nu. Och om det är sant som det påstås, att hon for efter honom med golfklubban, så är hon en kvinna helt i min smak. Ta ingen skit, som Grynet skulle ha sagt.

5 kommentarer:

Tiger sa...

Det jag tycker är anmärkningsvärt i detta är att han ångrar sig... För ärligt. Om man har haft affärer i flera år, med flera kvinnor. Då ångrar man inget annat än att det kom fram. Man har haft gott om tid att avsluta relationerna om det varit det man velat!

Så där känner jag som du säger, "en gång bock - alltid bock". Sen finns det många som gör snedsteg i förhållanden. Man sviker den andres förtroende. Det kan gälla otrohet eller något helt annat. Där kan jag tycka att alla kan göra fel, alla har sina brister. Man kanske kan jobba sig fram till ett nytt förtroende?

Men att gå bakom någons rygg i flera år, under graviditeter, efter äktenskap... fy fan. Då är man låg, låg, låg.

Och där kan inget i världen bygga upp förtroendet igen, inte i mina ögon.

Jag tycker Parnevik sa det bästa; att han hoppades hon tog drivern nästa gång hon jagar honom med en klubba...

By the way, kvinnor som går på upptagna män är inget annat än jävligt dåliga. Och den värsta ursäkten: "det är väl inte mitt ansvar". Nej just det. Men lite vanlig moral kanske man skulle kunna besitta?

Miss Marie sa...

Tiger - Ja, om alla kvinnorna talar sanning så skulle jag nog inte kunna förlåta och gå vidare, hur många miljoner jag än fick. Alla hanterar ju otrohet olika, jag tycker inte att det naturligt ska leda till att förhållandet tar slut, men i det här fallet... no way!

Och om moralen, amen to that!

Annika sa...

Ja som detta har piskats upp i pressen här i USA. OJ, OJ, OJ!!!
Man blir trött av hela skiten.
Och visst, vilken bock han har varit. Fy fan.
Elin lär få ett FETT alimony iallafall. DET är då säkert.

Desiree sa...

Jag tycker verkligen synd om Elin. TYcker att Jesper Parnevik kom med bästa kommentaren nämligen att Elin skulle se till att ta drivern nästa gång istället för järntrean.

Miss Marie sa...

Annika - ja, det verkar vara stort överallt! Men det förstår man väl, med den imagen han har... Synd är det iallafall!

Desiree - ja, Jesper sa det bra! :)