tisdag, mars 09, 2010

The After Party

Efter oscarsgalan kommer festen! Både Vanity Fair och Elton John hade efterfester och mer stjärnor dök upp där. Vissa var ekonomiska och hade samma klänning på sig på efterfesten som på oscarsgalan (Rachel McAdams såklart, vore jag henne skulle jag aldrig ta av mig den klänningen!), medan andra tog på sig cocktailklänningen.

Jag gillar Angie Harmons sagoklänning som går från mörkaste rosa upptill till ljusrosa nedtill. Riktigt läckert. Andra valde att visa hud, som Kate Beckinsale i glittrande silver och slits i midjan. Tja, varför inte? Vanessa Hudgens och Hilary Swank körde på svart och urringat, Hilary hade urringat
överallt och det var lite totoo much för mig. Malin Åkerman körde på genomskinlig spets i svart och vitt... och naje, det funkar icke för mig!

På min plussida finns Kate Boswroth i underbar korallfärgad klänning, Rachel Bilson i sobert och elegant svart, Amy Adams som framhävde sin gravidmage med blå chiffong och Hayden Panettiere var
supersnygg i en rostbrun klänning som framhävde hennes nya snygga hårfärg och hudfärg. Jag gillar också Shaun Whites patriotiska byxor! :)

8 kommentarer:

Hanna sa...

Kate Bs klänning vill jag ha! Vilken dröm!

Miss Marie sa...

Hanna - visst är den vacker? Jag gillar färgen!

Annika sa...

Malin Åkerman funkar inte..Inte fint alls.
Kate Beckingsales öppna klänning i sidan gillar jag inte...WHY???
Precis, om jag vore R McAdams skulle jag sova i den klänningen. Finast av alla!!
Finast är hon i mitten i den lila...GUD så vacker (har tappat hennes namn nu).
Fint collage!!

Miss Marie sa...

Annika - jag undrade också om Kates slits i sidan... vad är meningen med det? Well, well... Tror det är Angie Harmons sagoklänning du menar. Riktigt snygg!

Desiree sa...

Kul med ännu mera klänningar. Shit Hillary Swanks klänning var rätt vågad. Själv hade jag inte vågat bära en sådan klänning. Men sagoklänningen var jättefin håller jag med om. Alla ser så himla perfekta ut i sina klänningar. Jag tror nog att det ligger en hel del timmar på gymet med PT bakom och sedan också personlig dietist och sådant för att de verkligen ska vara i sitt esse till denna viktigaste kväll i Hollywood. Några klänningar är inte så snygga men alltid kul att kolla in alla olika varienter.

Miss Marie sa...

Desiree - nej, Hilarys klänning var ingen höjdare, lite för mycket! Det ligger nog en hel del jobb bakom att se ut sådär, Oscarsgalan är ju ändå något av en höjdpunkt för kändisarna!

Anonym sa...

Kate Beckinsales klänning är underbar framifrån, men vad är det för konstigt hål i sidan?
Hilary Swanks klänning är verkligen apful. usch!

Rachel McAdams var smart och behöll samma klänning så att hon var finast även på efterfesten =)

Miss Marie sa...

Pernilla - håller med, Kate Bs klänning är snygg... men sen så ser man hålet o undrar vad som har hänt! Hilary borde ta på sig en kofta eller nåt!