tisdag, mars 09, 2010

En lördag i München

Jag trodde att våren hade kommit till München. Haha! Sen började det snöa och temperaturen droppade till -10. Fram med vinterjackan igen således! Men vi är gjorda av hårt virke, så vi begav oss ut i helgen iallafall.

Det var gott om snö! Men det betydde också att det var mindre med människor ute på stan, vilket alltid är bra. Blomsterhandlarna hade fått flytta in vårblommorna i butiken igen, förut stod de utanför för att locka in folk.

På Maximillianstrasse ligger alla lyxbutiker på rad, Dior, Chanel, Hèrmes... Ja, där kan man göra av med pengar minst sagt! Där kan man också kika på många snygga bilar, och de äldre männen med de något yngre flickvännerna... Men jag dömer inte! ;)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Läste just att våren är på väg här hos oss. Solen skiner och snön smälter. När vi kommer till Mûnchen har du väl ordnat vår i alla fall, för då ska vårjackan på:)/Ullis

Miss Marie sa...

Ullis - det hoppas jag verkligen! Men det ska visst bli mer snö i veckan o helgen!!! Men det smälter fort när solen väl kommer fram!

Desiree sa...

Vilken skillnad på fotona. Den nedre raden känns så vårig och underbar och den övre är bra gråmulen vinter. Hoppas att våren snart kommer tillbaka till er. Man får pigga upp sig så länge med lite fina blommor inomhus.

Miss Marie sa...

Desiree - ja, jag köpte några vita och rosaröda rosor idag, så de piggar upp! :)

storasyster sa...

snart snart snart får jag se allt det där på rikigt!! ska bli såå kul! men då vill jag inte gå i vinterjacka!

Miss Marie sa...

systr - inte jag heller!