måndag, mars 08, 2010

Oscars 2010

Om man skulle försöka se några trender bland Hollywood-damerna under årets Oscar så borde det väl vara old school glamour och botox. Annars skulle man kunna dela upp dom i mörkt och ljust också!

On the dark side så tyckte jag att Nicole Richie var väldigt tjusig i sin 70-talsdoftande kreation. Jag gillade sminkningen också! Väldigt glammigt. Zoe Saldana var snygg i en lila flamenco-klänning med tusentals volanger nedtill, medan Vera Farmiga och Penelope Cruz båda hade besökt doktorn och fått lite (väl mycket) botox. Veras volangklänning var annars väldigt vacker! Penelope Cruz var ganska tråkig i vinrött, och Sigourney Weaver var bara lite roligare i klart rött.

Brittiska Carey Mulligan var söt och lagom quirky i svart med silverapplikationer. Elisabeth Banks körde på grått i volang på volang på volang på volang. Maggie Gyllenhaal var trendig men lite tråkig i blått medan Kristen Stewart och Mariska Hargitay körde på klassiska balklänningar i svart och mörkblått. Även Sarah Jessica Parker, Demi Moore och Jennifer Lopez hade sprutat in lite (väl mycket) botox. Dom såg nästan sneda ut i ansiktet! SJPs blåsa tycker jag inte heller var särskilt snygg, varken smickrande eller nyskapande! Demi Moore körde på volanger och hudfärgat. Klänningen är snygg, men färgen, njae... Även Anna Kendrick hade hudfärgat, och det är nog lite njae på den också! Rachel McAdams var sjukt snygg i en lagom glammig multifärgad klänning med härligt fall.Meryl Streep var drottninglik i vitt, Sandra Bullock glammig i guld, Kate Winslet otroligt stel och obekväm i silver och Charlize Theron hade obegripliga tygrosor över brösten. Don't get that. Diane Kruger var lite tråkig i ljust blandat med lite svart och Amanda Seyfrieds klänning var snygg nedtill men såg otroligt stel ut upptill! Queen Latifah var snygg i ljust rosa som var väldigt snygg mot hennes hudton. Även JLo körde på ljust rosa och jag tycker hon passar i den glammiga klänningen!Absolut snyggast var Cameron Diaz i en härligt glittrande klänning från Oscar de la Renta. Jag har inte ens något emot att den är axelbandslös! Här är det verkligen old school glamour all the way!

Har ni några favoriter?

8 kommentarer:

Sara sa...

Jag är lite kär i penelope cruz! Fasiken vad hon är vacker!

Miss Marie sa...

Sara - Jag brukade tycka att hon var snygg, men nu ser hon bara plastig ut! Och jag gillar icke klänningen...

anna of sweden sa...

Wow! Vilken fint collage du satt ihop.
Tänk vad kul att få bli så uppiffad för en dag.
Fast jag hade nog hoppat över Botox! :)

Anonym sa...

Åh, du är så grym på att sammanfatta!
Orkade tyvärr inte kika på hela galan inatt så detta var ju perfekt =)

Rachel McAdams klänning var snyggast. Vilken dröm.
Hade inte Maggie Gyllehaals klänning blivit vit längst ned så hade även den fått toppbetyg.
Anna Kendrick hade också en vacker skapelse på sig. Tyckte hon var fin i den färgen.

Kan inte helt hålla med dig om Cameron. Den är fin bak, men inget speciellt framtill. Gillar inte färgen heller.

Fulaste klänningen stog Mariah Carey för. Det är sällan snyggt med en sån slits...eller urringning. Tycker det såg mer vulgärt än snyggt ut. Charlize Therons klänning var också riktigt hemsk.

/Pernilla

Desiree sa...

Alltid himla kul att kolla in de olika stilarna och klänningarna. Cameron Diaz såg jättefin ut i sin klänning. Men jag gillade också Sandara Bullocks guldiga det var nog min stor favorit. Ja du har nog rätt i att det är mycket fake och botox hit och dit. Alla vill ju verkligen ge sin bästa image. Men det kan ju gå lite överstyr ibland. Kul med den här ljusa och mörka uppdelningen som du gjort bland klänningarna.

Miss Marie sa...

Anna - tack, tack! Jag håller med, skulle inte säga nej tack till en sån här klänning, men botoxen skippar jag!

Pernilla - Mariah Careys klänning ville jag inte ens nämna! Så jäkla ful! Och varför måste hon alltid vara over the top? Fattar inte.

Desiree - Sandra Bullock var väldigt snygg i sin klänning, passande för en oscarvinnare! :)

Annika sa...

SNYYYYGGT jag vill gå i bild och collageskola hos dig!!
Skitsnyggt!!

Cameron D var assnygg...ÄNNU snyggare nu än då jag såg henne på mattan live.
Rachel McAdams var annars min favvis...
OCH Cruzkan!! skitsnygg.
SJP bara så FEL, hur kunde hon bära den säcken...?? Årets tilda swinton...
OCH Sandra Bullock!! VILKEN skönhet!!!
Och vilken passande klänning!!

Miss Marie sa...

Annika - tack! :)

Jag tyckte Camerons klänning hade så snyggt schwung i kjolen, sånt gillar jag! Jag såg SJPs klänning bakifrån, o då var den lite bättre iaf, men framifrån var den ingen hit!