söndag, mars 14, 2010

Schlagerbabbel




Nej men, kära hjärtanes, vem hade klätt Jessica Andersson igår? Lilla vännen. Kjolen var kanonfin, jättefint fall, svart skärp funkar också... men sen har det blivit volang overkill på toppen. Och om man har volang overkill så måste man åtminstone ha håret uppsatt, annars blir det alldeles för mycket runt halsen.

Nån annan som kanske borde byta stylist är ju vinnaren Anna Bergendahl. Vit klänning, svarta strumpbyxor och röda skor funkar icke. Hade hon samma kläder i finalen? Antar det. Jag är lite allergisk mot den där tygbiten som sticker fram under klänningen, vad är meningen med det? Don't get it. Och skippa prinsesslockarna, please.

Ta lite stilråd från Salem Al Fakir, vetja! Där är en kille med koll. Jag gillar den grå kostymen han hade i finalen!

Om ni nu är intresserad av att lyssna/se på bidragen kan du se alla bidragen här.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du måste ha missat Jessicas för gräsliga klänning i delfinalen och andra chansen, för den här klänningen var så mycket bättre. Hon hade något svart spektakel på sig som gjorde att hon blev stor som ett hus. Det är aldrig smickrande.

Tyckte Anna var söt i sin outfit. Passade henne jättebra juh =)

Mina favoritkläder satt på Timoteij-tjejerna. Älskar brallorna som den ena tjejen hade. Och färgerna är så mycket Pernilla det kan bli =)

Miss Marie sa...

Pernilla - nej, du här har vi olika åsikter! Den svarta var inte snygg, men bra mycket bättre än denna! Gräslig! Timoteij-tjejerna tyckte jag hade klätt sig snyggt efter sin ålder, färgerna var skitsnygga men de kanske kunde ha haft lite mer glamour? Nån paljett nånstans kanske? Anna B såg ut som en fjortonåring som hade fått välja sina egna kläder... not nice!

tiger sa...

Haha, jag älskar er mina fina tjejer! Här kommer jag med en tredje åsikt... ;)

Jessica såg för taskig ut i både den svarta och den här senaste skapelsen. Det jag tyckte var värst var att BÅDA klänningarna gjorde henne stor som ett hus... Men på avstånd såg hon ut som en stor hög med hud i den här senaste, eftersom den var...eh...hudfärgad? Det blev liksom bara ett berg med Jessica på något sätt.

Håller HELT med om tygbiten nedanför Bergendahls klänning; obegripligt. Däremot tycker jag att hon kan behålla lockarna, ursöt.

Håller med er om Timoteijs kläder som verkligen var toksnygga och de va snyggt matchade utan att vara "lika". Pernilla, du skulle klä underbart i de där byxorna.

Miss Marie sa...

Tiger - jovisst, synd på Jessica som ju faktiskt är söt!

Med Anna så tycker jag liksom det blir för mycket... Varför inte tights istället för strumpbyxor, o ta bort tygbiten nedtill. Då får hon behålla lockarna om hon vill! Som sagt, nu ser hon ut som en fjortis som inte har koll....