måndag, april 26, 2010

Sommaren har kommit!

Det var skönt att komma från ett ganska så kallt Sverige till ett härligt varmt München! Igår tog vi en cykeltur i Englischer Garten och stannade och badade fötterna i floden Isar. Det var kallt!

Tyskarna tog verkligen vara på dagen och vi såg många som satt och grillade och kylde sina öl i floden! Många solade också, en del med kläderna på, en del i badkläder och en del i... tja, inga kläder alls, så att säga. Jag har aldrig träffat en nationalitet som är så benägna att ta av sig sina kläder och sola näck, som tyskarna! Så för att slippa de nakna tyskarna åkte vi hem och grillade på balkongen. Funkade det med!

11 kommentarer:

storasyster sa...

Brrr det ser kallt ut att bada fötterna. Men att cykla i t-shirt och shorts, det längtar jag efter!!! Det såg härligt ut!!

Anonym sa...

Oh, vad härligt det ser ut.
Längtar till värmen:)/ullis.

Anonym sa...

Åh, det där såg inte dumt ut alls. Härligt!
/Pernilla

Hanna sa...

Det ser riktigt härligt ut!

Miss Marie sa...

Storasyster - det var avsvalkande! :D

Ullis - här har vi skön värme, verkligen härligt!

Pernilla - du får komma på besök o bada fötterna du också!

Hanna - det var det! :)

Desiree sa...

Ha ha sitter här och skrattar lite åt de nakna tyskarna. Du har nog rätt i att det inte finns någon annan nationalitet som gillar att gå näck som tyskarna. Ha ha tänk om de pryda amrisarna skulle komma dit och se dem näck. Det vore något. ;-)

Miss Marie sa...

Desiree - ja, jag blir alltid lite förvånad när jag är ute o sen så ser man nåt... tittar igen för att se om man verkligen såg rätt... ovänder sen snabbt bort blicken! De gillar verkligen att få sol ÖVERALLT! Särskilt äldre herrar, verkar det som... :D

Ninnie sa...

Å, så härligt det ser ut, nästan som sommar ju... Hoppas värmen kommer till Sverige snart också. (Förstår att ni valde att grilla på balkongen istället...!!)

Miss Marie sa...

Ninnie - vi hade sommar ett tag, men nu har det blivit vår igen! Ja, vi har inga nakna tyskar här, så balkongen funkar bättre... ;)

Annika sa...

JA, just DET!!! Tyskarna gillar att vara näck ja!
DET stämmer!! Hade glömt det!!
HIHI!!
Härligt med sommarvärmen!!
Och grillning.
Snart blir det sommarvarmt på riktigt.
Najs!!

anna of sweden sa...

Vad fint det ser ut! Och snygg väska har du! ;)