måndag, april 05, 2010

Visste ni att...

... även piloter måste genomgå den "rigorösa" säkerhetskontrollen på flygplatserna innan de får flyga iväg?

Är inte det ganska så kul?

Tycker jag iallafall.

Dom får inte ha med sig sin rakhyvel eller en liter vatten.

Men dom får flyga flygplanet.

Undra med vad de skulle kunna göra mest skada? Rakhyvel och en liter vatten eller bakom spakarna på planet?

Bara undrar liksom.

6 kommentarer:

storasyster sa...

Skulle du hellre se att planet var utan pilot? Robotstyrt plan kanske?? Hmm... nej jag vill nog ha en pilot iaf, med eller utan vatten.

Desiree sa...

Det visst jag inte men det verkar ju logiskt.

anna of sweden sa...

Haha. ;) Det är humor.

Miss Marie sa...

Syster A - så du tycker inte det är lite komiskt att de måste genomgå säkerhetskontroll varje gång de flyger, så att de inte har med sig något som skulle kunna vara en bomb eller ett vapen? Ville de krascha planet eller nåt så gör de väl bara det! Tror inte att de skulle bry sig om att smuggla in en bomb när de bara kan krascha planet rätt in i en byggnad... Och FYI, det är ju mestadels en "robot" som styr planet, piloterna flyger oftast bara vid start o landning.

Desiree - o jag som tyckte det var rätt så ologiskt... :)

Anna - TACK! Äntligen nån som fattar humorn! :) Började tro att jag var den enda som såg det komiska i det hela! Dom får inte ta med sig en rakhyvel ifall de skulle få för sig att skära nån med den, men de kan flyga o störta hela planet... ;)

Annika sa...

Ja, det kan de...de har ju all kontroll, så visst är det komiskt. Det är mkt jag inte fattar när jag flyger, som att man måste göra sig av med vatten man har med sig från USA planet på kastrup när man ska stiga ombord på nästa plan...man har inte ens lämnat säkerhetsområdet på flygplatsen.
Fattar noll

Miss Marie sa...

Annika - ja, det känns som om att om de ville göra något så skulle de göra det utan bomber o dolda vapen! Och det där med vattnet, det har jag också råkat ut för, även fast jag flög inom Europa! Fattar det icke...