fredag, maj 07, 2010

Jade Jagger for Indiska

Nej, nu blev jag besviken! Jag hade nog väntat mig mer av samarbetet mellan Indiska och Jade Jagger. Jade är ju glamour, men det här ser mer ut som... Indiska.

Jag gillar hängmattan, den vita klänningen med cut-outs tycker jag också är fin liksom muggarna. Men jag är grymt besviken på smyckena. En smyckesdesigner borde kunna göra bättre!


Vad tycker ni?

5 kommentarer:

Channal sa...

Håller med dig! Hon är som en snygg modell... men kläderna är inget speciellt. Bara Indiska som du säger. Ha en fin helg och hoppas du hittar din plattform och kommer i harmoni!Kram Anna

Channal sa...

Hej igen! Såg dina smycken nu! Verkligen jättefina! Vad duktig du är! Miss Emma gillade jag mycket. Är du dyr? / Anna

Marie sa...

Anna - precis, Jade är ju hur snygg som helst, men resten är "bara" Indiska. Inget fel på det iofs, men jag hade förväntat mig mer!

Tack för berömmet! Är inte alls dyr! ;) Miss Emma ligger på 130 inkl frakt. Skicka ett mail till miss.smultron@hotmail.com om du är intresserad!

kalaslotta sa...

Jag gillar den gråa långa klänningen och ska nog be mamma haffa en sån när de kommer..dock ser den väldigt genomskinlig ut..och jag ser inte ut som Jade...om man säger så..

Nu ska jag spana in dina smycken!

Ha en skön söndag...eller måndag...haha

Marie sa...

Lotta - den grå klänningen är snygg, men jag tror jag kommer se utklädd i den tyvärr... Hoppas den passar dig om din mamma lyckas haffa den! :)

Trevlig måndag på dig också! :)