onsdag, maj 12, 2010

Klänningar från Kappahl

Jag tycker att Kappahl har en hel del fina klänningar till sommaren. Jag kommer inte ihåg senaste gången jag köpte något från den affären, men nu kan jag verkligen tänka mig nåt! Den vita och blommiga långklänningen är riktigt söt, men nackdelen är att den är i polyester. Inte så fräscht.

Annars är mina favoriter den långa jeansblå bomullsklänningen och den vita bomullsklänningen med långa ärmar, den står det Marie skrivet på!

5 kommentarer:

Desiree sa...

Brukar normalt sett inte handla på Kapp Ahl men här hade de faktiskt en hel del fina klänningar som jag skulle kunna tänka mig. Jag kanske får tänka om och titta in där lite nu och då.

Marie sa...

Desiree - precis, samma här! Men nu blev jag positivt överraskad!

puman sa...

Oooo, jag måste nog till KappAhl imorgon... :)

Hazel sa...

Jag har ju jagat klänning som en toka och igår gick jag in på kappahl för jag tyckte de hade många fina modeller. Tog med mig ett gäng in i provrummet och fyyy fan vad besviken jag fick bli. De flesta är totalt genomskinliga, jättekonstiga i modellerna (många var som tält "nedtill" men för små upptill, hur stämmer det?) och de satt som skit. Med självförtroendet i skosulorna gick jag hem igen! Utan klänning! //Tiger

Marie sa...

Puman - du får säga till om du hittade nåt! :)

Tiger - va synd! Tyckte att de såg riktigt lovande ut! Du får köra på underklänning helt enkelt! :)