torsdag, juni 17, 2010

Bröllopsklänning

Det är många spekulationer om hur kronprinsessan Victorias brudklänning kommer att se ut! Det kommer bli spännande att se hur det blir på lördag.

Jag kan ju tänka mig att det kommer vara väldigt traditionellt och en ganska täckande klänning som Vickan valt. Som kunglig duger det ju inte med urringat, kortkort eller sexigt!

Slöja och meterlångt släp är ju nästan ett måste, och sen tror jag att det blir trekvartslånga ärmar och båtringad urringning. Bruden på bilderna ovan tycker jag har en otroligt vacker klänning. Traditionellt behöver inte betyda tråkigt! Jag tycker det skulle vara snyggt om Vickan har satsat på spets, som bruden här. Det livar upp klänning lite men är fortfarande sobert elegant. Uppsatt hår blir det också och en glittrande krona, men jag hoppas att hon skippar halsband och kör på örhängen istället. Annars kan det bli tårta på tårta!

Vad tro ni?

6 kommentarer:

Tiger sa...

Jag är väldigt rädd att det kommer vara båtringning. Kronprinsessans signum.

Den måste vara långärmad, sa Lars Wallin.

Så jag HOPPAS på en klänning i lite sjöjungfrumodell. Rund rigning, så stor som det tillåts. Sedan spetsärmar. Snälla, ge mig tighta, vita spetsärmar.

Desiree sa...

Åh vad jag ser fram emot lördag. Ja det är ju bara såååå spännande hur hennes klänning kommer att se ut. Jättefin spets på dessa klänningar.

Marie sa...

Tiger - sjöjungfru tror jag icke vi får se, tyvärr, det kommer nog vara en a-linjeformad, stor kjol med släp. Men spets på armarna hoppas vi på! (Men jag tror nog hon är för feg för det....)

Desiree - ja, det ska verkligen bli spännande att få se hur hon ser ut och hurdan brudbukett hon har!

Anonym sa...

Har inte alls tänkt på hur den kommer att se ut, men tror att den kommer att vara jättefin!
hoppas dock att den inte har båtringning. går emot er alla här nu men hoppas att den inte har en massa spets heller =)

Marie sa...

Pernilla - jag hoppas den blir fin och att vickan känner sig fin!

Millan sa...

Ja gud sa spannande!! Jag tycker ju att det mesta med brollop ar spannande just nu i och for sig :-). Men .. nej spets ar inget for mig. Jag tror att hennes klanning kommer vara ratt sa enkel... for hon verkar inte vara en tjej som gillar krusiduller precis ..