torsdag, juni 17, 2010

DAGENS:

fotboll: (Eller snarare gårdagens.) Uruguay. Finns det ett surare landslag? Sydafrikanerna dansade och sjöng men uruguanerna (?) bara surade och dök. Nummer 9 dök och dök, fick fläskläpp och surade innan han filmade i straffområdet och fick en straff och frilägesutvisning. Inte rättvist!

oväsen: Jag fattar inte snacket om vuvuzeleorna. Jag tycker inte de låter mer än det brukar göra vid en fotbollsmatch? Eller så kanske BBC och ITV har andra sändningar än SVT och TV4?

humör: Förväntansfullt! På lördag åker vi till Sverige!

tråkigaste: Vi såg
kungafamiljen på pre-bröllopsmiddag igår och det var det tråkigaste jag sett på länge! Mörkt, mörkt och beige. Det är ju försommar! Var är alla härliga färger? Okej, drottningen hade en gul jacka men hon matchade det med svarta byxor. Det är inte okej.

to do: Förbered packning. Långkalsonger och baddräkt, ulltröja och klänningar.

6 kommentarer:

Channal sa...

Hej Marie! Skippa långkalsongerna... sommaren är här och det är så blomstrande, grönt och skönt! Kul med Jamies kokbok, ska kolla in den. Var det jag, Anna som vann ditt vackra halsband?! Blev jätteglad men tänkte att det finns kanske fler Annor =) Ha det fint i Sverige! Själv packar jag shorts o bikinis... Kreta imorgon! Kram Anna

Marie sa...

Anna - nej, tyvärr! Du hade inte turen på din sida den här gången, det var en annan Anna(of Sweden)! Ha det bra på Kreta!

Tiger sa...

Men tack, jag har också undrat om ALLA utom jag tycker de där vuvu-what är så himla illa. Såg på tittarombudsmannen på nyhetsmorgon (TV4) igår och det ringde in folk och frågade om de inte kunde filtrera bort ljudet. "Det låter som en BISVÄRM i mitt vardagsrum", sa kärringen. Men snälla? Jag tycker bara att det är kul för då får man ju äkta "matchkänsla".

Och angående kläderna; är det lag på att ha typ marinblå kläder eller? Fy.

Marie sa...

Tiger - bisvärm? what? En del har ju för mycket tid...;) Jag förstår som sagt inte vad folk klagar på?! Matchkänsla it is!

Det kanske finns någon okänd kunglig lag om att man måste bära marinblått tre dagar innan ett kunglig bröllop?! vad vet jag?!?!

Desiree sa...

Ja det såg mer ut som det var någon höstmiddag kunga familjen var iväg på . Det håller jag med om att de hade kunnat ha något mer sommrigt på sig.
KRam

Marie sa...

Desiree - ja, tråkigt var det!