tisdag, juni 22, 2010

Victorias brudklänning

Om ni undrar var jag har tagit vägen så kan jag bara säga att jag njuter av svensk sommar! Underbart varmt och soligt här just nu!

Men sent omsider så skall även jag blogga om Victorias brudklänning! Och visst var den vacker! Ärmar blev det visst inte, urringad rygg blev det och vacker spets på slöjan! Jag gillade också de kungliga smyckena (även fast jag nog tyckte att det kunde vara lite mer glitter på kronan, kamé är snyggt men lite trist) och vigselringen är full av diamanter! Snygg.

Men jag måste ju få klaga lite... Visst var det en otroligt tråkig brudbukett? Vitt är ju fint och elegant, men varför ha en sju, nio olika blommor när det ändå bara ser ut som en vit massa? Tänk er en härlig sommarbukett med prästkragar och blåklint, skulle inte det ha passat Victoria bättre? Well, well, jag är ju heller ingen fan av såna där droppbuketter, så jag tycker nog att de skulle ha kunnat gjort det lite bättre.

Daniel då? Stilig som få! Men glasögonen kunde han gott ha skippat. På svettglansig näsa gled de gärna ned lite.

Snyggt, snyggt, är min dom. Vad säger ni?

9 kommentarer:

Ninnie sa...

Victoria var sååå vacker, hennes klänning passade henne perfekt! Hela bröllopet var så fint, de strålade verkligen av kärlek till varandra. Jag är inte så intresserad av de kungliga egetligen, men fastnade framför bröllopet på TV i lördags och kunde inte sluta titta....

Desiree sa...

Jag tycker hennes klänning var jättevacker. Den passar henne helt perfekt. Även ringarna är superfina. Jag gillar kronan hon hade och övriga smycken. Håller med dig angående buketten att det hade varit roligare med lite mer färg med olika traditionella svenska blommor hade blivit jättefint. Jag tycker dock att Daniel valde rätt som hade glasögon även om de gled ner lite på näsan då och då.
Ha det fortsatt bra i Sverige och njut av det fina vädert ni verkar ha där nu.
Kram!

Anna sa...

Hmm jag säger: Var i Sverige befinner du dig som har fint väder? Här tror jag att det är höst. Men i morgon, då jäklar ska det bli sol. Det har norrmännen sagt och de har ju aldrig fel, eller?

Tiger sa...

Som sagt. Tråkbukett och fulglasögon. Men klänningen var verkligen otippat vågad. Och lyckan... mmmm.

Tiger sa...

& förresten.

Du har rätt. Gästerna behövde inte ha långklänning/frack om de bara skulle gå i kyrkan. Men hallå, lite respekt?

Marie sa...

Ninnie - visst var hon vacker! Hon strålade av lycka, det var verkligen vackert att se!

Desiree - Daniel är fin i sina glasögon, men eftersom han har linser på de officiella bilderna så tyckte jag han kunde ha det vid bröllopet också! Men visst var de vackra!

Anna - Norrmännen ljuger aldrig! ;) Kom till Närke, här är det sooooool!

Tiger - Precis, Vickan hade varit snygg i ett nattlinne med den lyckan de utstrålade! Och finge jag gå på ett bröllop så hade jag nog tagit på mig det finaste jag har! :D

Annika sa...

Först tyckte jag klänningen var så tråååkig, så trist. MEN jag har vant mig nu, och tycker den passade henne superbra! Hon har ju så fina armar och så fin rygg!!
Kronan däremot, NEEEJ!!! Varför tog hon den? Hon behövde inte ha samma som Silvia hade en ggn. Vickan som är så fin i stråldiadem. I min bok blir det BAKLÄXA!! Trist, trist bukett.
Men annars? Strålande vacker brud!!!
Danne var väl helt OK...Såg så lycklig ut, grabben.
Nu är jag bara glad att det är över.
OCh glad att de fick varandra.
PS, slöjan var en dröm!!
OCH du har fint!!??? Vad härligt. Jag kommer hem på måndag, och it better be GOOD!!!
NJUT!!!

Anonym sa...

Hade förväntat mig lite mer av klänningen men tyckte ändå den var väldigt fin. Gillade speciellt ryggen. Gillade också de korta ärmarna, kändes mer ungdomligt så.

Victoria var så vacker! Hon fullkomligt strålade av lycka. Tyckte smyckena passade utmärkt.
Brudbuketten gillade jag skarpt. Jag är väldigt svag för vitt (tråkig som jag e =)
Daniel ja...stilig! men helt enig om att glasögonen kunde ha skippats.

Finast av allt, var deras lycka. Den gick inte att ta miste på.

Marie sa...

Annika - klänningen är ju väldigt enkel, och det kan ju ses som tråkigt, men samtidigt tror jag inte Vickan skulle ha passat i någon mer uppsnoffsad stil, det här verkade vara en klänning som HON hade valt, inte en stylist!

Pernilla - tyckte som sagt klänningen var fin, enkel men elegant. Buketten tycker jag var riktigt tråkig, tycker vita buketter kan vara fina men fattar inte varför hon måste ha så många olika blommor när det ändå ser ut som en vit massa! Men som sagt, deras lycka var vackrast!