måndag, juli 19, 2010

Radioskugga

Nej, jag har inte dött.

Däremot har jag åkt till Sverige, där mina föräldrars bredband, telefon och tv är ur funktion och Telia inte har klarat av att fixa det på 2 (TVÅ!) veckor. Hörde jag någon säga inkompetent? Precis.

Nu har vi iallafall fått "låna" ett mobilt bredband, och jag kan stilla min internetabsitens. Thank God!

Annat än det så njuter jag av svensk sommar. Den bästa på länge!

4 kommentarer:

Desiree sa...

Ha det fortsatt bra och njut av din semester.
Kram!

Marie sa...

Desiree - tack, det ska jag göra!

Anna sa...

Jag började faktiskt undra om du lagt ner bloggen, men sen tänkte jag att det är ju sommar och att det är därför det varit tyst. Helt otroligt att det ska ta hundra år i dagens samhälle att fixa problemen, speciellt för ett så stort företag som Telia ändå är. Hur som helst så var det kul att få ett livstecken från dig!

Marie sa...

Anna - ja, eller hur?! Man undrar ju hur Telia fungerar... De diagnoserade felet via telefon men företaget som skulle fixa det hade inte rätt grejer hemma så vi fick vänta tills de hade fixat hem dom. De kom idag för att installera det nya och upptäcker då att det visst inte alls är det som är felet utan ett helt annat!!! Om de istället hade kommit ut dagen efter att mina föräldrar felanmält för att kolla vad det var för fel så skulle det antagligen kunnat fixats fortare... Puckon!