måndag, juli 26, 2010

Tapetleteri

I sommar har den mesta tiden spenderats till att hjälpa mamma och pappa med renoveringen av sommarstugan/deras nästa bostad. När man väl står där och spacklar och slipar så tycker man att allting går superlångsamt, men när vi börjar titta tillbaka på bilder så ser vi ju att det faktiskt går framåt, sakta men säkert!

Nu har det blivit dags att titta på tapeter och det tycker jag är riktigt kul, så jag hjälper mer än gärna till! Men svårt är det! Eftersom det är en ganska öppen planlösning måste visa tapeter matchas ihop, andra som är i enskilda rum kan vara lite mer wild and crazy. I mammas och pappas sovrum blir det nog fågeltapeten längst upp till vänster som fondvägg, fast med vit bakgrund och inte ljusblå som den här bilden visar. I ett av rummet blir det nog en svartvit fondtapet och sen blir det nog lite blommor och ränder också. Ska bli spännande att se slutresultatet!

6 kommentarer:

Channal sa...

vi ska också tapetsera om... den med små fåglar var söt o fin.

storasyster sa...

Mmm tänk om man bara kunde titta på tapeterna o strunta i prislappen... det vore nice! Finns mkt fint!!

Marie sa...

Channal - det finns en hel massa snygga tapeter därute! Den med fåglar kommer från holländska PiP, de har mycket gulliga tapeter!

Storasyster - jag tycker det finns många snygga budgettapeter också, det behöver inte kosta multum att tapetsera!

Anna sa...

Fåglarna var ju hur fina som helst, nu är jag med nyfiken på det färdiga resultatet!

Marie sa...

Anna - lovar att visa när den sitter uppe!

Anonym sa...

Fâgeltapeten är supersnygg! Den hade jag ocksâ kunnat välja! Tapet kommer ju starkt nu och sâ har visst allt Marocko blivit inne? Speciellt som klinkers... Jag gillar blâvitt fransk kakel i kök med, heltäckningsmattor i ull och sisalmattor i hallar, garderober och barnrum...
Vad fint dem gör det!
/Isabelle