tisdag, augusti 31, 2010

Aber Hallo!

What a difference a day make! Eller i det här fallet några fler dagar! Om nu kronprinsessan Vickis var lite småtråkig på det grekiska bröllopet så höjde hon glamourfaktorn på Polarpriset. Svällande lockar och metallic är riktigt snyggt på henne! En sak bara, jag tycker icke det är så snyggt att matcha metallicgrått och metallicguld med silversmycken, eller? Rejäla guldsmycken skulle vara snyggare, tycker jag!

Och västeröver så skimrade och glimrade tv-kändisarna på Emmy-galan. Mest glimrande var Claire Danes som var guldglänsande från topp till tå, snyggt. Coolast var January Jones i koboltblå klänning med annorlunda släp. Den där färgen är riktigt snygg på blondiner!

6 kommentarer:

Anonym sa...

I love Claire Danes klänning!
Håller med om färgen på January, riktigt snygg, men modellen var alldeles för annorlunda för min smak.

Marie sa...

Pernilla - Claire är ju så sjukt snygg, snyggare än hon har varit på länge! Januarys klänning är ju lite annorlunda, men jag tycker hon klarar av den!

Tiger sa...

Men kolla! Vickan ser stylad ut! Modernt stylad. Mon dieu! Snyggt! Men silversmycken... Njae, där har du helt rätt - guld hade vart bättre!

Anonym sa...

Visst var Vickan läcker:)/ullis

Marie sa...

Tiger - I know! Riktigt snyggt men silver var lite fel val...

Ullis - absolut!

Annika sa...

Vad fin hon var!! Vickan!! OCH vad fint att se henne i utsläppt hår, for once.
Tycker inte J Jones fick en tråd rätt. Jo färgen är bra. Stylisten misslyckades totalt, i mitt tycke. Har väl hamnat på alla sämst klädda listor också. Claire D var finast av alla...OOOOO!!!!