Yihaaa! Ser ni? Vi har chilifrukter! Hur coolt är inte det?
När jag började torka frukterna för att få frön i början av året hoppades jag att vi skulle få frukter, men det var inget jag räknade med! När jag kom tillbaka från Sverige fanns det en hel massa små frukter och nu har de vuxit och en håller till och med på att bli röd! Tydligen är de gröna först för att sen bli röda. Man kan äta dom när de är gröna också, men då är de betydligt mildare än när de blir röda.
Nu måste jag bara räkna ut vad jag ska göra med frukterna... Någon som har recept på chilimarmelad eller någonting?!
Vilodag
5 timmar sedan
3 kommentarer:
vilka smarriga chilis!! här har vi massor av egenodlade, än så länge gröna, tomater!!! kul att odla själv!
Va härligt, hoppas ni gör många goda maträtter med dem:)/ullis
Storasyster - mmm, får kanske prova tomater nästa år, är ju så gott!
Ullis - vi tänkte prova dom ikväll! :)
Skicka en kommentar