måndag, augusti 16, 2010

Finfint från Etsy

På Etsy kan man verkligen hitta en hel massa fina saker. Letar man efter personliga presenter så är det där man ska leta! Jag kan sitta och titta där hur länge som helst, man hittar alltid någonting fint som man kan lägga till på önskelistan. Jag tycker det är extra kul att det inte är massproducerat utan mestadels kvinnor som har hittat en nisch där de gör något fint som säljer. Titta bara på nummer 1. Det är en ringkudde att bära ringarna på vid ett bröllop, och man kan få den custom made så att det är just ert datum som är inringat på kudden. Hur sött och orginellt är inte det? Och hur kommer man på det, det undrar jag! Iallafall, kul är det!

1.
ringkudde 2. solskensskylt 3. halsband 4. turkosörhängen 5. läderväska 6. tavla 7. fjärilsvas 8. väggtryck 9. mössa 10. blomsterkrans 11. kökshandduk 12. halsband 13. kudde 14. diamantring 15. tryck 16. blomring 17. porslinsring 18. nyckelring 19. fågelring

5 kommentarer:

Desiree sa...

Det var fina grejer de hade. Perfekt site att hitta små presenter på. Toppen, tack för tipset där ska jag kika in framöver.
Kram!

Marie sa...

Desiree - gör så! Ännu billigare om man bor i USA (oftast) men hyffsat till Sverige också!

skruttplutt sa...

Det är en underbar site! Man blir lätt lite köpgalen..

Linnéa

Marie sa...

Linnéa - eller hur?! Man kan verkligen hitta sååå många fina saker där...

anna of sweden sa...

Tack för dina Etsytips! Gillar dem!