torsdag, augusti 19, 2010

Höstfint

Visst känner man höstvindarna nu? Här ska det i och för sig bli 30 grader till helgen, men alpvindarna är inte längre lika varma, det bara är så.

Det kanske dröjer ett tag till mössa och halsduk, men man måste börja planera! Och de blommiga tightsen är ju hur söta som helst, de kan man börja använda redan nu!

De läckra skorna kommer från Ellos och även klänning och kofta hittas hos Ellos. Smyckena är från Lisbeth Dahl och hittas hos Chique, mössa och halsduk kommer från My Pashmina och tights plus väska är från Indiska.

4 kommentarer:

Annika sa...

Vilket jättefint collage!
Allt är snyggt. Koftan älskar jag, stövlarna också. Tror att jag är höstredo, men inser att vi här har sommartemp tills i mitten av okt. DÅ är man less på värme, kan jag säga...

Marie sa...

Annika - jag blev störtkär i tightsen men tror inte det är nåt som jag kommer dra på mig! Koftan är också en favorit hos mig!

Desiree sa...

Härligt att man snart kan få njuta av att shoppa både fina höstkläder och att kunna ha på sig dem inom kort när man kommer till Sverige. Här i AL blir det ju inte kallt förräns slutet på oktober och innan dess kan man inte ha höstkläder.
Många fina ex du visar upp här. gillade speciellt den grå längre koftan.
Kram!

Marie sa...

Desiree - Du kommer nog få en hel del möjligheter att bära höstkläder i Sverige! :)