måndag, augusti 23, 2010

Minijulafton

När Amazon.co.uk skickade mejl till mig och berättade att de hade rea på böcker så slog jag såklart till direkt! I München finns det ett fåtal ställen som säljer engelska böcker. Flygplatsen och huvudtågstationen är två platser, och så finns det en bokaffär i centrala München som bara har engelska böcker. Men de kostar såklart skjortan så det är mycket mer ekonomiskt att köpa dom på nätet i England och sen få de skickade hit. Och sen råkade några dvds slinka med i korgen också, det är så lätt hänt... Ikväll blir det Leap Year hos oss!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Va mycket att läsa och att se. Härligt nu när det bli mörkare och mörkare på kvällarna:(
När du kommer till Sverige får du läsa Lantliv också, du är välkommen står det i ett brev från dem. Din fria prenumeration:)./ullis

Anna sa...

Det finns nästan inget bättre än att få hem de paketen med böcker och film, favoritsaker!

Annika sa...

Ja, det är så KUL att få hem paket (även om man pröjsat själv). Väntar också paket från Amazon i dagarna, bla med Män som hatar kvinnor i bluray verisonen och som är textad till engelska så att Peter ska få se. HAN älskade böckerna, och jag vill att han ska se de svenska filmerna innan den amerikanska versionen kommer ut.
Love Amazon!!!
Ditt paket ser härligt ut!

Marie sa...

Ullis - va bra.

Anna - jag håller med! Så härligt o även fast jag såklart vet vad jag har beställt så är det ändå sjukt kul att öppna paket! :)

Annika - visst är det kul! :) Och jag är så avis på att du har hittat Millenium-filmerna med engelsk text! De som säljs i Sverige har bara de nordiska språken, o då kan ju inte Engelsmannen förstå filmerna! :( Får vänta tills de kommer ut i England...

Channal sa...

Ååhhh så kul! Leap Year har jag inte sett. Du får berätta om filmen! / Anna

Marie sa...

Anna - det ska jag göra! :)